דרוש מידע טיפולי שיניים בהרדמה כללית במאוחדת

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר לעשות חוץ מהדסה ומשגב לדך בירושלים?
לא אכפת לי לנסוע אם יהיה תור קרוב יותר.

(אגב, ילדה לחוצה מאוד בת 3 ורבע, יש סיכוי לטיפול ללא הרדמה אצל רופא טוב? מצאתי אשכולות עם המון דעות לכאן ולכאן, אז בבקשה, אשמח לתשובות עם המלצה ספציפית לרופא/ה באיזור ירושלים.)

• הוסף לסימניות
במרפאה ברחוב פינקס בתל אביב מבצעים טיפולים שיניים בהרדמה כללית כמדומני
03-7760016
לא עונים בימי שני

• הוסף לסימניות
שווה לנסות רופא מומחה לילדים
מנסיון עם ילד בגיל הזה -סרבן גדול
טיפלתי אצל ד"ר פאדי עם גז צחוק
והילד שכב בלי לזוז...
ד"ר פאדי: 02-6633688
פארן 4 י-ם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שווה לנסות רופא מומחה לילדים
מנסיון עם ילד בגיל הזה -סרבן גדול
טיפלתי אצל ד"ר פאדי עם גז צחוק
והילד שכב בלי לזוז...
ד"ר פאדי: 02-6633688
פארן 4 י-ם
בהצלחה!
יש עליו החזר ממאוחדת?

• הוסף לסימניות
במרפאה ברחוב פינקס בתל אביב מבצעים טיפולים שיניים בהרדמה כללית כמדומני
03-7760016
לא עונים בימי שני

עד כמה שידוע לי במרפאה בהפינקס עושים טיפולים רק בטישטוש. הטיפולים של מאוחדת בהרדמה מלאה מתבצעים במרכז הרפואי "מרב" בבת ים. :)

את הבדיקה הראשונה לראות עם עומדים בקריטריונים לטיפול בהרדמה עושים בפינקס (אני עשיתי במרפאה בבני ברק אצל ד"ר תאיר שעובדת בשני המקומות, פשוט יותר נגיש) :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אגב טיפול בהרדמה-
עם כל המתח שיש סביב מאוד ממליצה ללכת על זה!

הבת שלי עוד לא הייתה בת ארבע והייתה צריכה 4 כתרים ועוד כמה סתימות. תכלס הטיפול לקח שעה בדיוק והיא לא הרגישה כ-ל-ו-ם! היא יודעת שהלכה לבית חולים ושעשו לה בשיניים וגם רואה את הכתרים ;)
אבל כמה ששאלנו אותה עם ישנה? ומתי עשו לה את הטיפול? וכ'ו, אין לה תשובות. כך שברוך השם אין לה טראומה מרופאה שיניים, וזה דבר גדול!

למחרת הטיפול הלכה רגיל לגן!

(אחרי ששמעתי מאישה בת 30+ שלא מסוגלת לקחת את הילדים שלה למרפאת שיניים החלטתי ללכת על הרדמה ואני חושבת שנתתי לבת שלי את המתנה הכי טובה שיכולתי!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

דרוש מידע שיניים
האם מישהי מקופת חולים לאומית עשתה טיפול שיניים בהרדמה לילדה מתחת לגיל 5?
קבלתי אישור מהקופה להרדמה כללית. בפועל הם שלחו לרופא מומחה שלא עושה הרדמה כללית
רק לדעתם, מצליח עם הילדים, למרות שעושה את זה ב-4 ביקורים (כל פעם רבע פה)
מנסיון, אצל שני הגדולים שלי הייתי אצלו (באופן פרטי)
אמנם הוא מטפל בילד, אבל הוא ״חיה רעה״
עושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.
הוא אמר לי: ״אני לא צריך שהילד יאהב אותי״
נכון, אבל אני לא צריכה טראומה לילדה שבגלל זה לא תלך לרופא שיניים כל החיים.
בקופה טוענים שהם לא שולחים להרדמה כללית, למרות שזה כתוב באישור.
יש כאן עוד כאלה שנתקלו בתופעה בעבר - הווה
רופא שלאומית שולחת אליו - שעושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.

אני ממש אשמח לשמוע
עברנו סיוטי לילה עם אחד הילדים
  • כועס
Reactions: חיפושית לבנה1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה