ההרדמה עולה אחרי גיל 5 כ 8 אלף שחאיפה כדאי באזור ירושלים ?
והאם זה מתאים גם לילד בן 8.5 שלא נותן שיטפלו בו ?
זה היה לפני שנה בחופש הגדול...אנחנו מנסים להשיג תור ובכל מקום מדברים על כמה חודשים של המתנה
@רחל כהן 052 , לפני כמה זמן זה היה שעשו לך תור תוך יומיים בבת ים?
האם יש מישהו שעשה לאחרונה תור לילד קטן להרדמה מלאה? עדיפות לשניידר. הם לא מוכנים לספק מידע על זמינות, עד שלא נגיע אליהם (תור עוד חודש) לבדיקה.
ותוך כמה זמן מאז שהתקשרו היה התור?זה היה לפני שנה בחופש הגדול...
ששלחתי להם מייל עם הטפסים שבקשו, (בדיקות דם וכו') כתבתי שזה דחוף לנו ואז התקשרו
1. עשיתי באסותה תל אביב היה בסדר גמורכמה שאלות:
1. אני במאוחדת והציעו לנו את אסותא תל אביב, האם מומלץ?
2. האם יש אפשרות לחסוך את הבדיקה הראשונית בבי"ח ולעשות אותה במקום אחר?
3. האם סתימות זה פחות מלחיץ מעקירות?
אשמח לכל מידע בנושא
אנחנו עכשיו בתהליך לילדה בת 9.5 אחרי מליון נסיונות ורופאים שוניםאיפה כדאי באזור ירושלים ?
והאם זה מתאים גם לילד בן 8.5 שלא נותן שיטפלו בו ?
לא רנאה לי קשור ללכת לבי"ח עם הפניה.צריכה עזרה דחוףף
אני במאוחדת ילד בן 4 וחצי סובל מאד, ממש כל שעות היממה ואני רוצה ללכת לבי"ח עם הפניה לאן ללכת- אני מהצפון ורוצה ללכת מחר על הבוקר.
אם את בכללית אז בבי"י מירב בבת ים בדיקה+ טיפול בתור אחד והמתנה ממש קצרה.ערב טוב
בתי בת השנתיים וחצי אמורה לעבור טיפול שיניים בהרדמה מלאה
הבעייה שהבית חולים דורש בדיקה לפני כן ורק אחרי זה יייקבעו תור להרדמה וטיפול
הקטע הוא שהבדיקה עוד חודש ואז המתנה של כמה חודשים לטיפול
והטיפול דחוף ממש ממש ממש.
יש מצב לעשות טיפול כזה ללא בדיקה נוספת בבית חולים עצמוכבר היינו בבדיקה אצל רופאה מומחית לילדים
ויש הפניות מסודרות גם מטעם הקופ"ח.
אשמח לכל מידע בעניין.
תוד רבה מראש
לי יש ניסיון עםטיפולים בטשטוש אם רלוונטיהאם למישהו יש ניסיון עם טיפול בהרדמה במרפאות שיניים לילדים בבית חולים הדסה עין כרם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים