דרוש מידע טיפולי שיניים בחינם לנזקקים (ממש!) - למישהו יש מידע?

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו שעומד בהגדרה של נזקק ממש שנצרך לטיפולי שיניים דחופים ואין לו אפשרות לשלם עליהם כלל.
מה שאני יודע בנושא עד כה:
1. המרפאה של הסטודנטים בתלפיות - עושה עבודה מצויינת אבל רק עד גיל 26 (ולתושבי ערים מסויימות).
2. לב אחד - אבל רק לתושבי מודיעין עילית.
מישהו יודע על אופציה נוספת לתושב ירושלים? (הוא יכול להוכיח את מצבו הכלכלי בכל דרך שיתבקש: תלושי הכנסה וכו').

• הוסף לסימניות
שינסה בעזרא למרפא 035777000

ארגוני סיוע​

• הוסף לסימניות
יש בעין כרם טיפולי שיניים עי סטודנטים במחירים זולים מאד
שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
Screenshot_20250114_214723_WhatsApp.jpg

• הוסף לסימניות
בלי קשר למרפאות של הסטודנטים הנ"ל.
אני עשיתי טיפול שיניים אצל רופא סטודנט הטיפול לקח לו כפול זמן והשיטה שהוא עשה סתימה לדוג' היתה שיטה מוזרה . יצאתי מהטיפול עם פה הפוך ומתוח מכל הטכניקות שהוא ביצע על הפה שלי בתור סטאז'.

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים על לב אחד לתושבי מודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין

קבצים מצורפים

• IMG-20250320-WA0001.jpg
    IMG-20250320-WA0001.jpg
    KB 174.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה