טיפולי שיניים לילדים- חינם. האכן כך?

• הוסף לסימניות
טוב. אז המורן הזו לא הבינה למה התכוונת. אם יש חור נוסף באותה שן- לא סתימה חוזרת, כי אם חור ב"משטח אחר" של אותה השן, אין השתתפות עד שלוש שנים.

• הוסף לסימניות
על סמך מה היא אומרת את זה? איפה זה כתוב?
דברי איתה ותבהירי לה שזה לא מופיע בשום מקום כתוב לא במסמכי משרד הבריאות ולא באתר הקופה בקטגוריית "לאומית דנטיקה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;867546:
על סמך מה היא אומרת את זה? איפה זה כתוב?
דברי איתה ותבהירי לה שזה לא מופיע בשום מקום כתוב לא במסמכי משרד הבריאות ולא באתר הקופה בקטגוריית "לאומית דנטיקה".
היא כן ידעה מזה דווקא, וגם בלאומית דנטיקה שמעתי את זה.אכן עדיין לא ראית בשום אתר ובשום חוזר.
נחכה למחר. הגשתי בקשה ב"תלונות הציבור" של הקופה. הם בעקרון חוזרים תוך 48 שעות ואולי אז יהיה למי לדבר. כי הפקידות עצמן רק אומרות שזה מה שאמרו להן וזהו. גם לליצמן נחכה, ונראה מה יהיו התוצאות...
תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
אוקיי, נראה לי שיש איזו אי הבנה בין מה שאת שואלת לבין מה שאת מבקשת.

לגבי סתימות באותה שן - אין הגבלה.
לגבי "שחזורים" באותה שן ובמשטח אחר - בכל קופות החולים ישנה הגבלה כזו או אחרת.

מה ההבדל בין "סתימה" ל"שחזור"? החומר בו משתמשים ושיטת סגירת החור.
פשוט פני למרפאה ובקשי "סתימה" ולא "שחזור" ואז זה יגיע לך בחינם. גם כך בעוד שנתיים השיניים הללו ינשרו...

• הוסף לסימניות
טוב. אני לא עד כדי כך מתמצאת בהגדרות. מבחינתי יש "חור" ויש "סתימה", וזהו...
אתקשר מחר למרפאה לבדוק מה הם אכן שלחו.

• הוסף לסימניות
אז אני רוצה לעדכן את כל אלו שניסו לעזור.
היום התקשרו אלי מהמרפאה שקבלתי אישור לסתימות. אני לא יודעת בדיוק מי היה השליח, תלונות הציבור, משרד הבריאות, או לא יודעת מי, כי כשאני דברתי אף אחד לא אמר לי שאקבל אישור, אבל ב"ה הטיפולים יהיו בהשתתפות מינימלית ולכיסנו- שלום.

• הוסף לסימניות
מעניין לשמוע, אני מידי תקופה משאירה סכום הגון אצל רופא שיניים עבור ילדי, בזמן שאני יודעת שאפשר לקבל את זה כמעט בחינם, הבעיה שאני לא מכירה רופא/מרפאה שעובדים עם מאוחדת ואוכל לסמוך עליהם, אשמח לשמוע המלצות מניסיון בי-ם

• הוסף לסימניות
כנ"ל. האם מישהו מכיר רופא/רופאה בירושלים לילדים- מקצועיים ואדיבים, שעובדים עם לאומית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e12;869745:
כנ"ל. האם מישהו מכיר רופא/רופאה בירושלים לילדים- מקצועיים ואדיבים, שעובדים עם לאומית?
כנל כללית בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;869416:
מעניין לשמוע, אני מידי תקופה משאירה סכום הגון אצל רופא שיניים עבור ילדי, בזמן שאני יודעת שאפשר לקבל את זה כמעט בחינם, הבעיה שאני לא מכירה רופא/מרפאה שעובדים עם מאוחדת ואוכל לסמוך עליהם, אשמח לשמוע המלצות מניסיון בי-ם

למאוחדת יש כמה מרפאות שיניים ברחבי ירושלים,
אני יודעת על 2 סניפים אחד בקרית צאנז,
ואחד ברמות, טלפון אחד למוקד ואת מקבלת את כל הפרטים.

• הוסף לסימניות
למאוחדת בקרית צאנז יש כמה רופאים מעולים - ד"ר שמואלי - יש לחכות אצלו לתור כ4 חודשים........ עושה עבודה מעולה עם מלא סבלנות מגיל קטנטן ממש, ד"ר ליאורה שני מדהימה - טפלתי אצלה תקופה, היא יצאה לחופשת לידה וחזרה ואמרו שכנראה עוזבת, יש לברר, רק גם אצלה יש להמתין כמה חודשים. כל האחרים שם אינני מכירה מנסיון אישי.
היום אני מטפלת אצל ד"ר נחמה רואי במרפאת לובה סלום בבר אילן, עובדת מעולה, רגוע עם מלא סבלנות שמקבלת מטעם מאוחדת, רק הבנתי שלאחרונה לא מקבלת פצינטים חדשים כלל רק מי שכבר התחיל אצלה, ואפילו אם כן - יש לחכות לתור אצלה כ3 חודשים לפחות.
זה המצב עם הרופאים הטובים באמת...
יש שם עוד רופאים שמקבלים ממאוחדת לא מכירה אישית.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבמרפאת שיניים מגן אברהם, שיש להם סניף גם במקור ברוך וגם ברח' דברי חיים, יש הסכם עם מאוחדת, אבל אני לא בטוחה.
אני מטפלת שם דרך לאומית, ומאוד מרוצה מרופאי הילדים שיצא לי לזכות בטיפולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה