נכתב ע"י רחלי חתן;1216785:מה זה אומר בעצם, אם הולכים למרפאת שיניים של הקופה - ומבקשים תשלום סימלי (20+ ₪) על כל סתימה..?
זה מה שנקרא חינם? או שמנסים פה את מצליח ויש טעם לבדוק את זה???
אשמח לכל מידע בענין, שאדע איך לגשת אליהם -
תודה
ובריאות
נכתב ע"י PNINIH;1216897:לי במכבי לקחו כל טיפול 43 ש"ח זה הגג שהם יכולים לקחת על כל טיפול , כל טיפול כלל גז צחוק + כמה סתימות
(בדיקה וצילומים כמובן חינם)
נכתב ע"י רחלי חתן;1216872:ואגב, בפעם הקודמת שהוא היה קטן יותר וטופל בהרדמה.. אז באמת לא שילמנו שקל!
זה נראה שהם מעדיפים שנפנה להרדמה... יש מצב??
לא ידוע לי אם אכן צריך לשלם על צילום או לאנכתב ע"י sh12;1217178:במאוחדת כן עולה צילומים...
20 ש"ח לכל צילום![]()
נכתב ע"י ניקול;1217505:לא ידוע לי אם אכן צריך לשלם על צילום או לא
אבל לפי מה שאומרים פה, מותר להם לגבות מקס' 43 ש"ח
שזה למשל:
2 סתימות + גז צחוק
2 סתימות
צילום + 2 סתימות
וכו'
לכן- אם מודיעים לכם שהתור רק לבדיקה והטיפול יהיה בפעם הבאה- תתעקשו על זה שהטיפול יהיה באותו יום.
(הדברים לא בדוקים. אני כותבת מהשערה.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים