דרוש מידע טיפולי שיניים לילדים

• פותח הנושא תו
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ראשית- לרוב ילדי יש שיניים חלשות ונטיה לחורים.
בלאומית לא היו תורים זמינים ורופאות לא משו אז עברתי למכבי- קבלת פנים גרועה- גם תורים רק בעוד חצי שנה. הרופאה נחמדה אבל עובדת רק פעמיים בשבוע שאחד מהם בבוקר!! אמרה שנתקשר כל הזמן לוודא אם התפנה תור.... הזוי!!!
אולי כדאי לגשת לטיפול שיניים פרטי שגם יותר מתאמצים לטפל בילדים שקצת מסרבים? אבל, מאד יקר! לאחד הילדים הצעת מחיר 3000 ש"ח (עקירות, סתימות, שורשים, איטומים...) ואני יודעת שיהיה לי כל שנה תחזוקה כזו! גנטיקה!

שאלתי ובקשתי: מישהו יודע על ביטוח פרטי שמכסה טיפולי שיניים לילדים? ואולי גם למבוגרים? שווה יותר מתשלום מכבי שלי. שאני צריכה אותו רק לשיניים וב"ה לא נזקקת לעוד שירותים לילדים. (לילדים בכלל לא צריך ביטוח שלי כי עד גיל 18 כל ביקור 47 ש"ח לכל סוג טיפול).
תודה!

• הוסף לסימניות
רופא טוב וזול 0507611135 הוא טיפל ברב חיים קנייבסקי

• הוסף לסימניות
לילדים? אני מבינה שהוא בבני ברק?
תודה

• הוסף לסימניות
CHA123- לכם יש ביטוח לטיפולי שיניים?
מישהו יודע האם יש החזר לעקירת שן בינה קלועה במרפאות פה ולסת- סוג של ניתוח. החזר מהביטוח הפרטי או מביטוח קופ"ח?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הצעה יעילה מנסיון:
תפני לשירות לקוחות בסניף מכבי (תקף בכל קופה שהיא)
עדיף במכתב או במייל
תכתבי שעברת לקופה על מנת לקבל שירות במכבידנט, אך הינך מאוכזבת
מכיון שזמינות התורים נמוכה וכו'
ולכן, אם לא תקבלי מענה בתוך זמן סביר, תיאלצי לעבור עם כל משפחתך לקופת חולים אחרת.

אני הופתעתי מהמהירות שבה נושעתי (בקופת חולים אחרת)
הם התקשרו באותו יום לקבוע לי תורים לכל הילדים, לרופאים המבוקשים ביותר
הכניסו אותי לרשימת המתנה שהתגלתה כקצרה מאוד, אחת לשבוע התקשרו כדי לומר שהתפנו כמה תורים.

• הוסף לסימניות
הצעה יעילה מנסיון:
תפני לשירות לקוחות בסניף מכבי (תקף בכל קופה שהיא)
עדיף במכתב או במייל
תכתבי שעברת לקופה על מנת לקבל שירות במכבידנט, אך הינך מאוכזבת
מכיון שזמינות התורים נמוכה וכו'
ולכן, אם לא תקבלי מענה בתוך זמן סביר, תיאלצי לעבור עם כל משפחתך לקופת חולים אחרת.

אני הופתעתי מהמהירות שבה נושעתי (בקופת חולים אחרת)
הם התקשרו באותו יום לקבוע לי תורים לכל הילדים, לרופאים המבוקשים ביותר
הכניסו אותי לרשימת המתנה שהתגלתה כקצרה מאוד, אחת לשבוע התקשרו כדי לומר שהתפנו כמה תורים.
אני אנסה. הלואי! ואני באמת בהלם איך כולם נהנים ונשארים במכבי אם זה מצב התורים??
ובנוסף, מי בכל זאת יודע על השאלות ששאלתי למעלה? אודה מאד על המידע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה