דרוש מידע טיפולי שיניים לילד בן 7

• פותח הנושא stst
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנו עומדים לפני טיפולי שיניים סבוכים שכוללים כמה טיפולי שורש בשיניים קבועות
בקופת חולים האופציה היא טיפול בהרדמה כללית בבית חולים "אסותא"
ויש צורך ב-4.5 שעות הרדמה בעלות של 5,000 ש"ח
אשמח לדעת מבעלי נסיון האם יש אופציות נוספות וזולות יותר במקרה כזה לא דרך קופ"ח.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בהרדמה אין יותר זול מקופת חולים
שעת חדר ניתוח עולה 2000 ש"ח
למה לא טיפול רגיל?

• הוסף לסימניות
א"א טיפול רגיל זה מידי הרבה טיפולים לילד צעיר...

• הוסף לסימניות
אויש בטח יש לו כאבי תופת... :(
לגבי בי"ח אני יכולה לשאול את דודה שלי אני יודעת שהיא הלכה עם הבן שלה בגיל מאוד קטן בסביבות 4 :eek:(את המדויק אני צריכה לשאול אותה כרגע היא לא עונה..)
שיניים חלביות כמובן
אגב, בגיל 7 רק מתחיל ליפול כבר טיפולי שורש??
שיהיה המון הצלחות, ואני יעדכן אותך כשהיא תענה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אויש זה בטח יש לו כאבי תופת... :(
לגבי בי"ח אני יכולה לשאול את דודה שלי אני יודעת שהיא הלכה עם הבן שלה בגיל מאוד קטן בסביבות 4 :eek:(את המדויק אני צריכה לשאול אותה כרגע היא לא עונה..)
שיניים חלביות כמובן
אגב, בגיל 7 רק מתחיל ליפול כבר טיפולי שורש??
שיהיה המון הצלחות, ואני יעדכן אותך כשהיא תענה
עד גיל 5 לא עולה בכלל
הבעיה שעבר את גיל 5
ומעל גיל 7 זה עוד יותר יקר
והוא עבר גם את גיל 7..

• הוסף לסימניות
מדובר בטיפולי שורש בשן מתפתחת? (קבועה שלא סיימה לגדול)
כי אם כן הטיפול עולה בסביבות 2000 ש' לשן.
כך שגם אם תמצאי מקום שההרדמה יותר זולה עלות הטיפול תהיה גבוהה ולא תחסכו כלום.

השאלה אם אין דרך לחייב את הקופה לשלם את זה. הרי טיפולי שיניים אמורים להיות חינם. ואם אי אפשר לטפל בלי הרדמה אז הם לא אמורים לממן גם את ההרדמה?
לדוג' הבן שלי עובר טיפול כזה (שורש בשן מתפתחת) ולא מבצעים את הטיפול בקופה לכן קבלתי התחיבות ואנחנו מבצעים את הטיפול בהדסה. (במקרה שלי לא נדרשת הרדמה אלא גז צחוק שבשבילו גם קבלנו התחייבות לכל טיפול בנפרד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה