זה מפחית מהכאב?אפשר לעשות טיפול בטישטוש
לא חייב הרדמה מלאה
זה מטשטש עושים את זה כשצריך הרבה טיפולים ורוצים בקצת פעמיםזה מפחית מהכאב?
יש לך מושג אם כל רופא יכול לתת טישטוש?אפשר לעשות טיפול בטישטוש
לא חייב הרדמה מלאה
מאיזה אזור את בארץ?ההרדמה המקומית לא משפיעה עלי, וכל סתימה -סיוט בשבילי.
עלי לעבור 4 טיפולי שורש ולא מסוגל לעבור את הייסורים הללו.
אשמח לכל בדל מידע, המלצות על מקום לטיפול וכו'
עדיף מנסיון.
תודה רבה!
איך זה עובד? יש בזה מומחים יותר או פחות ? איך אדע לבחור רופא?מניסיון רב, ומהמלצות לאחרים שהיו ונהנו:
הרבה פחות מסוכן מהרדמה כללית, אך לפציינט ההרגשה דומה, ,השירות לטיפול שיניים בסדציה והרדמה כללית הדסה עין כרם
שירות טיפול שיניים בהדסה עין כרם מציע טיפולים בהרדמה כללית או סדציה לאנשים עם בעיות התנהגותיות, מוטוריות, צרכים מיוחדים, חרדה גבוהה ועוד. הטיפולים מתבצעים בחדרי הניתוח של הבית החולים או במרפאה תוך ליווי רופא ואחות הרדמה.www.hadassah.org.il
וסיטואציה שקרתה לי ולאחרים שסיפרו לי: מיד לאחר הכנסת העירוי שואלים את הרופא מתי מתחילים את הטיפול, והרופא עונה- הרגע התעוררת... סיימנו כבר.
אבל זה יקררר....אבל שווהההה
כשאת באה לבית החולים את אף פעם לא בוחרת רופא....(על אף שמאמינה שכן אפשרי כאן, אבל זה בית חולים סה"כ)איך זה עובד? יש בזה מומחים יותר או פחות ? איך אדע לבחור רופא?
אתה ג'ינג'י?ההרדמה המקומית לא משפיעה עלי, וכל סתימה -סיוט בשבילי.
עלי לעבור 4 טיפולי שורש ולא מסוגל לעבור את הייסורים הללו.
אשמח לכל בדל מידע, המלצות על מקום לטיפול וכו'
עדיף מנסיון.
תודה רבה!
לא...אתה ג'ינג'י?
כמה זה יקר?מניסיון רב, ומהמלצות לאחרים שהיו ונהנו:
הרבה פחות מסוכן מהרדמה כללית, אך לפציינט ההרגשה דומה, ,השירות לטיפול שיניים בסדציה והרדמה כללית הדסה עין כרם
שירות טיפול שיניים בהדסה עין כרם מציע טיפולים בהרדמה כללית או סדציה לאנשים עם בעיות התנהגותיות, מוטוריות, צרכים מיוחדים, חרדה גבוהה ועוד. הטיפולים מתבצעים בחדרי הניתוח של הבית החולים או במרפאה תוך ליווי רופא ואחות הרדמה.www.hadassah.org.il
וסיטואציה שקרתה לי ולאחרים שסיפרו לי: מיד לאחר הכנסת העירוי שואלים את הרופא מתי מתחילים את הטיפול, והרופא עונה- הרגע התעוררת... סיימנו כבר.
אבל זה יקררר....אבל שווהההה
כנ"לכמה זה יקר?
כל אחד יכול לעשות אז זה?
יש לי כמה טיפולי שורש שתל ועוד שהייתי מעדיפה לסיים בטיפול אחד..
כמה זה יקר?
כל אחד יכול לעשות אז זה?
יש לי כמה טיפולי שורש שתל ועוד שהייתי מעדיפה לסיים בטיפול אחד..
לא כמו אצל ילדים שמרדימים בהרדמה כללית וגומרים את כל טיפולי השיניים.כנ"ל
6 עקירות ושתלים
רוצה לדעת מה מחיר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים