טיפולי שיניים למבוגרים בכללית ב-70% הנחה - למי יש נסיון?

• הוסף לסימניות
האם זה אכן יוצא בסופו של דבר מחיר אכן כה זול?
יש מי שמטפל ויכול לאשר?
לאור ריבוי טיפולים אני שוקלת מעבר לכללית לתקופה ואשמח לשמוע דעתכם.
תודה!

• הוסף לסימניות
אני באתי לעשות בדיקה חינם ולקבל הצעת מחיר במקביל הלכתי לרופא נוסף פרטי ושלמתי 70 ש"ח על בדיקה וצילומים וקיבלתי ממנו הצעת מחיר, ויצא לי אצל הפרטי יותר זול אבל שמעתי כאלה שכן יצא להם יותר משתלם. כנראה תלוי מה הבעיה ואיזה טיפולים צריך.
אבל כדאי בכל מקרה לעשות השוואה בשביל לראות אם מדברים על אותם שיניים כי כבר היו דברים מעולם שרופאים הרסו גם שיניים בריאות.

• הוסף לסימניות
בודאי שיש לחשוש מדברים כאלו, רק אצלי כרגע זה דברים פחות או יותר ברורים,(יש לי הצעה כתובה מרופא פרטי) 3 כתרים חרסינה ושורש ועוד כמה סתימות. ובמחירים זה אמור להיות משמעותי.
למישהו יש נסיון עם הסניף ברחוב בן יהודה בירושלים? או המלצות על סניף אחר שנהניתם?

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לעבור לכללית בשביל זה כדאי שתבררי קודם בטלפון כי לפי מה שידוע לי 70% הנחה מקבל רק מי שיש לו ביטוח "פלטינום" וצריך שיהיה לו ותק של לפחות חצי שנה בביטוח זה.

• הוסף לסימניות
זהו שהם אמרו לי שאם אני באה מקופה אחרת אין לי תקופות המתנה כלל לכל סוגי הטיפולים גם משמרים וגם משקמים, ניתן לטפל מייד.

• הוסף לסימניות
כמובן שכל זה רק אם היה לך ביטוח משלים בקופה הקודמת.
כמו כן תבדקי כמה עולה לך כל חודש הביטוח פלטינום לא בטוח שזה עדיין שווה, תקחי גם את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
במאוחדת כרגע יש לי שיא, ואם אני עוברת לבד אמור לעלות לי 91 שח לחודש הפלטינום. עדין שווה לי נראה לי ואבטל ברגע שאסיים.
הם הסכימו שאבוא כרגע לקבל הצעת מחיר לכל הטיפולים לפני המעבר ואז אהיה חכמה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה