דרוש מידע טיפולי שיניים לפני לידה

• הוסף לסימניות
האם מישהי יודעת מה קורה במצב שמצריך עקירת שן בינה כירוגית
כחודשיים לפני לידה?
עושים? לא עושים?
(כשמדובר במצב של כאבים כמעט נון סטופ...)

תודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל רופא מומחה בדיוק בזמן הזה , ככה חודש אמצע שביעי, עבר בשלום
גם עקירה כירוגית של שן בינה, לא חושבת שיש בעיה
הבעיה היותר גדולה איזה משכחי כאבים מותר לקחת בהריון

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בחודש שמיני. עבר בשלום. אבל צילום פנורמי לא עשיתי והעקירה לא היתה עם תפרים.

• הוסף לסימניות
עשיתי גם. הבעיה שחוששים ממנה היא מזיהום שיכנס למערכת הדם ממקום העקירה כי הגוף במצב רגיש ופגיע יותר. לכן הרופא נתן לי לקחת אנטיביוטיקה במינון די גבוה כמה ימים לפני העקירה וכמה ימים אחריה. אין בעיה בתפרים או בעקירה עצמה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בשבוע 41 (!)
כי הכאבים היו בילתי נסבלים
אין בעיה עם עצם העקירה
ילדתי אחרי שבוע
ויותר כאב לי השן, מכל הענינים האחרים.....

ובאמת יכולתי לקחת רק ורק אקמול לשיכוך כאבים עד הלידה....

• הוסף לסימניות
ואם מרגישים שיש בעיה בשיניים חור אולי, בחודש שמיני, גם ללכת לרופא, או לחכות כבר לאחרי?

• הוסף לסימניות
רופא שיניים מומחה מאד אמר לי שטיפולים שכרוכים בצילום עדיף לדחות לאחרי הלידה, עקירה אין בעיה לבצע, משככי כאבים- תבררי טוב מה מותר בהריון.
ובלי קשר להיריון- כמנוסה בעקירות לי עזרו מאד, פשוט הושיעו, טיפות אופטלגין (לא כדורים, טיפות!) קחי מיד אחרי העקירה , כשעדיין לא פגה ההרדמה

• הוסף לסימניות
שמעתי שלא מומלץ תשאלי את הרופא נשים שלך

• הוסף לסימניות
תבדקו ויטמין די!
הרבה לא יודעות שהוא נמוך להן, והרופאים לא נותנים לבדוק בבדיקות הדם השגרתיות.
ולהרבה ישראלים קיים חסר, וזה מה שמביא לבעיות בשיניים.
הרבה נשים לפני ואחרי לידה מסתבכות עם השיניים, ולא לוקחות תוסף של ויטמין די.

• הוסף לסימניות
ואם מרגישים שיש בעיה בשיניים חור אולי, בחודש שמיני, גם ללכת לרופא, או לחכות כבר לאחרי?

תתפטרי עכשיו
אף אישה לא רוצה לראות אף רופא אחרי לידה.

• הוסף לסימניות
עוד מידע?
מישהי ששאלה
לא רק שעשתה ולא מתה מזה...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי, פעמיים.
לקחתי אופטלגין בטיפות. שאלתי במרכז הרעלות ברמב"ם, והם אמרו שבשימוש חד פעמי או קצת יותר ולא לטווח ארוך אין בעיה. אדוויל ונורופן בשום אופן לא לקחת בשליש שלישי!
והמלצה אישית שהצילה אותי- המופיקס. כמוסות טבעיות שעוצרות דימומים ומרפאות חתכים בצורה לא רגילה!
http://hemofix.com/
(כנ"ל אחרי לידה, פשוט מדהים).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה לעקור!
אם יש צורך בצילום סי טי בעייתי! וניתן להעזר בטיפול זמני להרגעת הכאב ולאחר הלידה לעקור. מעבר לכך רצוי לעקור לפני הלידה במקרה שיש כאבים ולא לחכות למקרה חרום שלכי תדעי מתי יתפוס אותך.... אם יש צורף בצילום פנורמי יש לשקול דחיפות הטיפול אם רופא השיניים.
לגבי אנטיביוטיקה שלרוב לאחר עקירת שן בינה יש צורך ומשכחי כאבים ידע לייעץ לך הרופא המטפל.
בכל אופן זה לא מונע לעקור.
רופאי הנשים לצערי לא כולם באמת מבינים בתחום רפואת השיניים ויש מבינהם הממליצים לדחות הטיפולים. זאת תשובה כוללת מאד ולרוב לא מומלצת כלל!!!
אני עובדת בתחום ומכירה את הנושא מקרוב.
כמו"כ עקרתי בעצמי שן בינה (עיקרה מורכבת מאד) בחודש שמיני כמובן היה צורך במשכחי כאבים ואנטיביטיקה ועבר ב"ה בסדר גמור, כאבים (נסבלים) ביום הראשון לאחמ"כ שחכתי מהטיפול ונעלמו הכאבים המטרידים שהיו לפניו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה