מנין לך? במג"א או"ח קע"א א' כתוב במפורש שלצורך רפואה מותר גם כשנמאס.אסור לעשות את זה, אסור להשתמש בלחם שימוש שהוא נמאס בו, רק בשאר אוכלין מותר לצורך.
אגב, זה עובד אותו דבר גם אם טישו או צמר גפן.
יש אישה מומחית לזה מירושליםבשם פוקסהבת שלי סובלת כרוני מתולעים ניסינו את כל השיטות הטבעיות כולל:
אמבטיות סוכר
שום
מיני שמנים שונים
גרעיני דלעת
הפחת סוכר משמעותית מאוד
לחם עם חומץ בטבור
ועוד..
לצערי הרב הדבר היחיד שעוזר זה וורמוקס
הבעיה שכל חודשיים בדיוק! אחרי נטילת 2 מנות חיטוי והחלפת מצעים וכו' שוב היא נדבקת בצורה לא רגילה היא לא מצליחה לישון בלילות ולא רגועה בימים היא אפשר להמתין גם יום אחד היא פשוט לא נרדמת... וחייבים לתת שוב וורמוקס העניין שכנראה התולעים התרגלו לתרופה אצלה ואנו אובדי עצות...
אשמח לכל עצה יעילה שהויכה את עצמה זה ממש חסד אמיתי!!
תודה לכל העונות...
מאיפה קנית?גם הבת שלי בת 3 סובלת מאוד מתולעים,
מסתבר לי שזה גם הדבקה מהגן, חוסר חיטוי של השירותים וכו'
וגם מישיבה בחול, שימי לב אם הבת שלך יושבת בתוך הארגז חול נכנס להם אפילו דרך הגרביונים גרגירי חול, וזה יכול לגרום לתולעים להתפתח בפי הטבעת.
אני קניתי עכשיו מבית טבע תרופה טבעית נגד תולעים שנקראת קלינתול. זה כמו שמן, יש הוראות ברורות לנטילת התרופה לפי משקל , בוקר וערב במשך יומיים ואם צריך אפשר יותר , זה ממש טבעי ועוזר פלאים,
בלילה מומלץ מאוד למרוח בפי הטבעת קצת מהשמן, זה ממש מונע מהם לצ לךא ת בלילה, שכידוע בלילה הם פעילות.
אחרי כמה ימים של טיפול ממש לאחרונה ב2 הבנות ובעצמי, אני יכולה להגיד לך שזה ממש עוזר.
התרופה קצת יקרה אבל שווה כל שקל,!! וזה גם לא כימי זה ממש טבעי ועוזרא
מגיל 5מאיזה גיל יש תולעים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים