בריאות טיפול בסימנים/ כתמים/ צלקות אחרי אקנה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד להמלצות לטיפול לצלקות שאחרי אקנה..
כבר בת 30+, ככה שהצלקות לא חדשות אך נראה לי שמשתנות ואולי מתכערות עם הזמן.
החלום שלי זה עור חלק, יפה וזוהר.. שארגיש בנוח גם כשאני ללא איפור.
ראיתי שיש מכונים שמטפלים בלייזר. אשמח לדעת המלצות או פחות מכך.. ואם יש שיטות אחרות שבאמת יעילות, גם אשמח מאוד לדעת!

• הוסף לסימניות
קודם כל כדי שלא יחמיר חובה חשים כל יום קרם הגנה מהשמש!! גם בחורף
השמש גורמת לנזקי עור להחמיר.
ולקוסמטיאיות צריך להיות פתרון , אין לי ניסיון.

• הוסף לסימניות
קודם כל כדי שלא יחמיר חובה חשים כל יום קרם הגנה מהשמש!! גם בחורף
השמש גורמת לנזקי עור להחמיר.
ולקוסמטיאיות צריך להיות פתרון , אין לי ניסיון.
תודה רבה לך!
אז אני קצת אבהיר את עצמי.. הסימנים הם לא מאוד בולטים, משהו שהוא די ברקע של העור.
אני מטופלת מדי פעם אצל קוסמטיקאית שלא מטפלת בלייזר אבל לדעתה זה ממש נראה בסדר. לי זה כן מפריע ומשמעותי...
לא היה לי אקנה קיצוני, ב"ה.. אבל מספיק כדי להשאיר סימנים.
לגבי קרם הגנה, אני באמת משתדלת אבל עכשיו שהזכרת לי, בעז"ה אשתדל יותר...
יכול להיות גם שאני טועה באופן שאני מגדירה את הסימנים בכלל, אך בפועל יש סימנים על העור והוא לא נראה כל כך אחיד ויפה..

• הוסף לסימניות
גם לא,
הלכתי לדרמה קליניק לבדוק את הנושא
אבל הטיפול שהצעו לי זה 10000 נשמע לי קצת מוגזם לטפול בצלקות לא עמוקות וגדולות...
באמת נשמע הרבה..
מה הם מציעים? סדרת טיפולים?

ראיתי פרסום למקום בשם skin שיש עכשיו הנחה מסוימת (סתם מודעה שקפצה לי בכיכר השבת..) המקום נראה רציני.. מישהי שמעה עליו אולי?
או על רבקה זיידה? שגם יש המון פרסומים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה