התייעצות טיפול בעזרת אפקט התודעה

• הוסף לסימניות
מישהי המליצה לי לטפל בבת שלי בבעיית נשימה בעזרת שיטת אפקט התודעה אצל תמר בר ששת מישהי שמעה או התנסתה ויכולה לתת לי המלצות או דיס

• הוסף לסימניות
מישהי המליצה לי לטפל בבת שלי בבעיית נשימה בעזרת שיטת אפקט התודעה אצל תמר בר ששת מישהי שמעה או התנסתה ויכולה לתת לי המלצות או דיס
אני מטפלת בשיטה וממליצה לך בחום ולא ממקום של נגיעה, אני בעצמי הייתי מטופלת של השיטה וראיתי הצלחה מרובה ממש גדר נס ולכן הלכתי ללמוד במידה וזה עוד רלוונטי עבורך אשמח לייעץ ולהמליץ לך 0527140534

• הוסף לסימניות
אני גם טופלתי והיום מטפלת. וממליצה מאד. עוזר לכל דבר שהגורם שלו נובע מהתת מודע. יש סיעתא דשמיא גדולה מאד.
איזה כיף לשמוע, אני מרגישה בטיפולים שזו שליחות וחסד אמיתיים
מרוב שרואים סייעתא דשמייא
ממש ניסים ב"ה!

• הוסף לסימניות
מטפל בהמון בעיות מנסיון אישי. מהיפוך עובר ברחם, להורדת מספר במשקפיים, לאסטמה בעור, טיקים, חרדות, הרטבת לילה, ילדה עם אילמות סלקטיבית, ועוד ועוד.

• הוסף לסימניות
רק כאלה שמטפלים בזה ממליצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה