טיפול בפטרת הצפורן

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו שמע על טיפול טבעי שעוזר באמת?
על המשחות של ליין מישהו שמע/ניסה וכד?
אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בעלי טיפל בזה אצל גולדנהירש בצורה המקובלת (כדורים ולק), היתה לו פטרת ממש קשה וב"ה ממש שכחנו ממנה.
נכון שאנשים ממש פוחדים מהכדורים הללו, אבל הוא עשה כסדר בדיקות דם ע"פ הנחיות הרופא וב"ה לא ראינו סיבה לדאגה.
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
פטרת הציפורן, היא בד"כ ביטוי חיצוני לקנדידה.
טיפול בקנדידה מציג תוצאות מפעימות בנסיגת פטרת הציפורן!
(כמובן שבשילוב אמצעים חיצוניים נוספים היעילות גוברת)

סבתי סובלת שנים מפטרת רצינית מאד בציפורני הידיים, ומאז שב"פטנט רשום" הומלץ על לקיחת 2 כפיות אורגנו ביום כאמצעי למיגור הקנדידה, היא החלה בכך ומצב ציפורניה השתפר לאין ערוך!

• הוסף לסימניות
גם לבעלי יש בציפורן ומאז שלקח משקה לניקוי הגוף(כמו שאמרו כאן ושזה ידוע שכמעט כל פטריה או בעיה בעור חיצונית מראה על בעיה פנימית)והפלא ופלא פתאום צמחה לה ציפורן חדשה...

• הוסף לסימניות
לי יש גם אבל זה כבר 20 שנה ממתי שנפל על האצבע הזאת שולחן ברזל כבד בסמינר ונפלה לי אז הציפורן והציפורן החדשה גדלה עם פטרת עד היום הזה ובהחלט נמאס לי ממנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;614087:
גם לבעלי יש בציפורן ומאז שלקח משקה לניקוי הגוף(כמו שאמרו כאן ושזה ידוע שכמעט כל פטריה או בעיה בעור חיצונית מראה על בעיה פנימית)והפלא ופלא פתאום צמחה לה ציפורן חדשה...
טוב,
ב"ה שזו רק בציפורן בודדת.
אני לא בטוחה שמשקאות קסם שכאלו משכנעים צפרניים בידיים וברגליים:eek:

• הוסף לסימניות
כל משחה שתקבל בבית מרקחת אמורה לעזור.
צריך רק להיות עיקביים ולקחת בחשבון שמשך הטיפול בציפורני רגליים הוא לפחות חצי שנה עד שנה.
(תעשו חשבון כמה זמן לוקח לציפורן להתחלף)
במשך הזמן צומחת ציפורן חדשה ו'רגילה'
בהצלחה ורפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
למשהו ידוע על רפואה סינית בנושא?

• הוסף לסימניות
איך לוקחים 2 כפות אורגנו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;614191:
איך לוקחים 2 כפות אורגנו?

כפיות, לא כפות...
בלבן או סלט הטעם שלו מאד עדין ולא מורגש.

• הוסף לסימניות
מדובר גם על פטריה בכל הציפורניים..לא רק בציפורן אחת..אבל זה תהליך...

• הוסף לסימניות
יש כמוסות שמן אורגנו של סולגאר.
אני עכשיו בתהליך טיפול ב"אייפק" - הקנדידה מוגרה לגמרי ב"ה
והפטריות -לוקח להן יותר זמן - מקווה שזה באמת יעזור.

• הוסף לסימניות
כמה צריך לקחת מהשמן אורגנו?

• הוסף לסימניות
כתוב על זה 2 כמוסות ליום

• הוסף לסימניות
ומהו הטיפול הזה באייפק? מה זה כולל?
תוך כמה זמן מוגרה הקנדידה?
ואיך ידעת שזו אכן קנדידה?
אשמח לשמוע גם באישי אם לא נח..
תודה

• הוסף לסימניות
אני גם סבלתי מזה מאוד, ועשיתי דיאטת מתוק. ז"א לא לגעת במתוק כלל שלשה חוד' וזה מעביר את הקנדידה לתמיד!
את המשחה הקטנה (שכחתי איך קוראים לה) שעולה 60 ש"ח בערך היא לא מתאימה לכל אחד. אני שמתי והיא עשתה לי חור!
המשחה היחידה שעוזרת (מורידה את הפטרייה אבל לא לתמיד- אבל אם מקפידים איתה היא מרגיעה מאוד ועוזרת) היא טבעקרם/טבעדרם.

ועוד שיטה יעילה לשים בנעל טלק - זה מאוווד עוזר. (גם לבעלי זיעת יתר בכפות הרגליים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;614364:
ומהו הטיפול הזה באייפק? מה זה כולל?
תוך כמה זמן מוגרה הקנדידה?
ואיך ידעת שזו אכן קנדידה?
אשמח לשמוע גם באישי אם לא נח..
תודה

הטיפול באייפק מאבחן את הקנדידה - אם היא באמת קיימת וכמה,
מאתר את הגורמים לה,
מנטרל אותם,
בנוסף - כדי לעזור להצלחת הטיפול - לא אכלתי במשך שבועיים מתוק (שבועיים בלבד - לעומת שלשה חודשים שצריך לשמור כדי להתפטר מזה בלי עזרה נוספת - ובד"כ צריך להמנע גם משמרים ומקמח - מה שעקב הטיפול לא הייתי צריכה),
וכן לקחתי תוסף של פרוביוטיקה - שזה א' ב' למיגור קנדידה וגם שמן אורגנו.
הקנדידה באמת עברה ואיננה (תוך שבוע וחצי בערך) ואני מרגישה את זה על עצמי בצורה מדהימה!!! (מבחינת עייפות)
והפטריות - לוקח להן יותר זמן - המטפלת הקציבה להן חודש;)

• הוסף לסימניות
מה שאני ציינתי זה דרך אבחון בגלגל העין, (כמובן שקצרתי לעבור ל"מלאים" ותוספת של פריביוטיקה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;614530:
ועוד שיטה יעילה לשים בנעל טלק - זה מאוווד עוזר. (גם לבעלי זיעת יתר בכפות הרגליים)
טלק זה נשמע באמת רעיון טוב, אבל אני הייתי מחליפה אותו בקמח תפו"א- זה יותר טבעי ונראה לי שיותר טוב.

בקשר לאורגנו גם אני שמעתי עליו ניסים ונפלאות, אפשר להכין ממנו תה ולערבב כל פעם קצת עם כל משקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה