טיפול הומיאופתי לריפלוקס-מישהו ניסה?

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש רופא אחד - אוסטאופט - שמומחה לטיפול בריפלוקס אצל תינוקות במיוחד, ולעוד הרבה דברים בכלל,
קוראים לו ד"ר רייז מב"ב. יהודי חרדי יר"ש ויש לו המון ס"ד בעבודתו!
שווה להגיע אליו גם מרחוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליקה;1498802:
יש רופא אחד - אוסטאופט - שמומחה לטיפול בריפלוקס אצל תינוקות במיוחד, ולעוד הרבה דברים בכלל,
קוראים לו ד"ר רייז מב"ב. יהודי חרדי יר"ש ויש לו המון ס"ד בעבודתו!
שווה להגיע אליו גם מרחוק.

ממליצה בחום!!!

הציל לי את הילדה!!!!
הילדה שלי לא אכלה כלום, היא היתה מתחת לאחוזון משמעותית, נסעתי אליו והתברר שפתח הקיבה שלה היה צר, הוא שחרר את זה והילדה אוכלת מדהים, היתה לה כל הזמן תחושת שובע.

הוא משחרר שרירים תפוסים לתינוקות (שזה בעצם הרפלוקס- ועוד 3 תחנות נוספות במערכת העיקול) וזה מדהים לראות את השינוי תוך שבוע-שבועיים.

נסעתי אליו מירושלים 3 פעמים-- ולא מתחרטת לרגע!!!

מי שמכירה תינוק עם בעיות של עצירות תפנו אותה אלי, נהייתי מומחית בעיניין. והוא השליח הטוב שנשלח אלינו מאיתו יתברך.

הוא הציל לי את הילדה וגם אותי- הילדה שלי צרחה במשך חודש וחצי מהלידה והיתה כבר צהובה מרב עצירות וזה לאחר שפתחו לה עם אצבע 5 פעמים!!!
ושלחתי אליו כבר 3 תינוקים נוספים וזה היה מדהים. והם לא היו דוקא עם רפלוקס.

אני מפרטת את כל הנ"ל כי הוא מפורסם לעניין הרפלוקס ולא בגלל הסיבה הנ"ל.
וחבל שתינוקות סובלים אם אפשר לפתור את הבעיה אצלו.

פרטים נוספים באישי.

• הוסף לסימניות
יישר כח!

יש לכם מושג לגבי עלויות?
החזרים או השתתפות של הקופה?

• הוסף לסימניות
250 שקל לטיפול של 40 דקות
דייקן מאד
אין החזרים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה