יש לך נסיון עם זה? איזה סוג מענה הם נותנים?קודם כל אני מאחלת לך הרבה בריאות שתקבלי את קמטי ההבעה בשמחהותביעי תמיד דברים חכמים וטובים
בקשר לקוסמטיקה אם זה ממש מפריע לך את יכולה לפנות בקופת חולים רפואה משלימה יש אסטטיקה.
נשמע מענייןשמעתי לאחרונה על תרגילי פנים
לא ניסיתי
אבל חברה שלי עושה הרבה
ונראה שממש משפיע לטובה
היא נראית פתאום הרבה יותר צעירה
אין לי נסיון אני מ קבלת כל קמט באהב ההרוחתי את זה ביושר משתדלת לשים קרם לחות לשתות הרבה ולחשוב אופטימי כמה שאפשר .יש לך נסיון עם זה? איזה סוג מענה הם נותנים?
את חמודה ממש (למרות שזה כבר לא גיל שאומרים את זה....)אין לי נסיון אני מ קבלת כל קמט באהב ההרוחתי את זה ביושר משתדלת לשים קרם לחות לשתות הרבה ולחשוב אופטימי כמה שאפשר .
התכוונתי לא למניעה לאחריי שכבר נגרם נזק ובחורף לא בשמש בקיץ.המניעה שהכי עוזרת. קרם הגנה!
כמה שמעצבן ומייגע הכי הכי חשוב!
היום אפשר לשים קרם לחות יחד עם קרם הגנה וכבר מספקים לעור הגנה כמעט ללא מאמץ.
השמש אחראית ל90% מנזקי העור שאינם תורשתים.
שימו לב בנות ה25+
יש לשים לב,!! קראתי על זה קצת וכתוב שלא מומלץ בהריון ,יכול לגרום למומיםבהחלט שמעתי על רטאוויט
מכילה את המרכיב רטינול שנמצא בכל מכוני הקוסמטיקה
הקרם הזה מחייב כמובן מרשם של רופא עור
כל שימוש ברטינול- מחייב במקביל שימוש במקדם הגנה טוב
וברגע שלא.. הכל חוזר .. עם ריבית .
בהחלט אפשר רטינול במחיר של 20 ש"ח בערך
שווה לבדוק.
הגיוני, הרבה טיפולים שעובדים באמת אסורים בהריון והנקה.יש לשים לב,!! קראתי על זה קצת וכתוב שלא מומלץ בהריון ,יכול לגרום למומים
וואו איך זה לא מעניין אף אחת?וואו איך זה לא מעניין אף אחת?
מדהים אותי
מה, רק אני מגיעה לגיל 40 וקולטת את הקמטים שחד משמעית קיימים ובינתיים רק אני שמה לב אליהם.?..
גמני התפלאתי על חוסר הפופולאריות של האשכול שליוואו איך זה לא מעניין אף אחת?
ותגידו רק לי מפריעה קמטים בתוך הפה ובשפתיים לא רק יופי אלה ההרגשה והנוחות וכו
לאנשים אין זמן היום להתמרח אני מציעה לאנשים קרם פנים והם אומרים לי אין לי זמן אני שוטפת במים וזה נותן לי הרבה לחותבדיוק היום הייתי בטיפול פנים אצל הקוסמטיקאית והיא אומרת לי את אחת היחידות שמתמידות בנושא, אין לזה התעניינות במגזר. אני הייתי בטוחה בעקבות כל הפרסומים שאני רואה שזה פופולרי ונכנס חזק לציבור. מסתבר כנראה שלא...
כל מילה!אין לי נסיון אני מ קבלת כל קמט באהב ההרוחתי את זה ביושר משתדלת לשים קרם לחות לשתות הרבה ולחשוב אופטימי כמה שאפשר .
שיש יובש או פטריה בפה פנימה וגם על השפתיים ואז העור נהיה מקומט למשל בפנים כל מתחת לשיניים גוש אחד מקומט ועודגמני התפלאתי על חוסר הפופולאריות של האשכול שלי
בנתיים גם לא עשיתי כלום ליתר בטחון
מפריע לי קמטים ליד השפתיים.
לא ממש יודעת למה את מתכוונת קמטים בפה ובשפתיים..
את צריכה ללכת לבדיקת רופא. אולי אלו פטריות או דלקת חניכיים.די יש למשהו פתרון לעור מקומט בפה ממש מפריעה לי החניכיים נוגעות בזה והלשון בשותף וזה מציק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים