דרוש מידע טיפול ומניעת קמטים בלי לפשוט את הרגל? אשכול המידע האמין

• הוסף לסימניות
מאד אודה לכל אחת שתוסיף כאן מידע מבוסס (ולא למשל סתם לזרוק לי איזה שם של קוסמטיקאית )
יש לי עור טוב בגדול אבל בגיל 41 ומעלה אני רואה כבר טוב מידי את הקמטים - קמטי הבעה שכבר היו ועוד כאלה שמעמיקים ומתהווים.
השאלה העיקרית שלי היא כספית.
היא האם ניתן לטפל בלי ללכת באופן קבוע לקוסמטיקאית שזה כמה מאות שקלים כל פעם ואני לא יכולה לעמוד בזה
אני כן מוכנה ומבינה שצריך להשקיע סכום, אולי לא מבוטל ואולי להמשיך להשקיע פעם ב--- , על טיפול או על תכשיר.
ופה השאלה השניה- איך מבררים לעומק על מה כדאי ללכת? תכשירי פלאים יש מכאן ועד אמריקה, בוטוקס והזרקות האם מחזיק לאורך זמן והאם יש רגרסיה אחרי תקופה, ואיזה עוד שיטות מוצלחות שתכל'ס עובדות ????

• הוסף לסימניות
מכירה אישה מבוגרת בערך בת 70 עם עור מדהים.
הייתי בטוחה שהיא עושה מתיחות... שאלתי אותה מה היא עושה והיא אמרה לי שהיא מורחת כל יום לאחר האמבטיה רטאויט.
זו משחה רפואית שמצריכה מרשם רופא אבל הבנתי שהיא מדהימה...
יש עליה המון מידע ברשת.. מוזמנת לגלל...

• הוסף לסימניות
תרגילים לשרירי הפנים כמה דק כל יום. תחליף לבוטוקס והזרקות! זה הדבר! כמובן בשילוב מריחה של לחות עשירה או סרום איכותי מרוכז כמו סרום רימונים או משהו דומה שעובד על מיצוק . ופיליניג ביתי טוב שהעור יוכל לנשום ולהתחלף. ויש את המזותרפיה הביתית שזה רולר מחטים עדין שמחדש את העור. יש את הגוואשה (מהרפואה הסינית) שממריצה את הדם ומזרימה חמצן לפנים. זה הכיוון פחות או יותר שאת צריכה, חסכוני ובטיפול ביתי..

• הוסף לסימניות
הוא חלומי!!! של פוראוור
תגלגלי בגוגל
במידה ואת מעונינת, מוזמנת לפנות אלי

קבצים מצורפים

• סרום למיצוק.pdf
    KB 341.5 · צפיות: 196
  • הוסף לסימניות
מכירה אישה מבוגרת בערך בת 70 עם עור מדהים.
הייתי בטוחה שהיא עושה מתיחות... שאלתי אותה מה היא עושה והיא אמרה לי שהיא מורחת כל יום לאחר האמבטיה רטאויט.
זו משחה רפואית שמצריכה מרשם רופא אבל הבנתי שהיא מדהימה...
יש עליה המון מידע ברשת.. מוזמנת לגלל...
תודה קודם כל. משום מה לא ראיתי את זה עד עכשיו!!
עוד משהי שמעה על המשחה הזו??
רושמת לי לבקש מרשם..

• הוסף לסימניות
תרגילים לשרירי הפנים כמה דק כל יום. תחליף לבוטוקס והזרקות! זה הדבר! כמובן בשילוב מריחה של לחות עשירה או סרום איכותי מרוכז כמו סרום רימונים או משהו דומה שעובד על מיצוק . ופיליניג ביתי טוב שהעור יוכל לנשום ולהתחלף. ויש את המזותרפיה הביתית שזה רולר מחטים עדין שמחדש את העור. יש את הגוואשה (מהרפואה הסינית) שממריצה את הדם ומזרימה חמצן לפנים. זה הכיוון פחות או יותר שאת צריכה, חסכוני ובטיפול ביתי..

וואו
אמרת פה הרבה דברים
מכירה סרום איכותי לא יקר.? אני רוצה לשלם על איכות ולא על מותג...
וכנ"ל פילינג.
כמו"כ אם יש לך אתר מומלץ לתרגילי פנים אשמח מאד

• הוסף לסימניות
בהחלט שמעתי על רטאוויט
מכילה את המרכיב רטינול שנמצא בכל מכוני הקוסמטיקה
הקרם הזה מחייב כמובן מרשם של רופא עור
כל שימוש ברטינול- מחייב במקביל שימוש במקדם הגנה טוב
וברגע שלא.. הכל חוזר .. עם ריבית .
בהחלט אפשר רטינול במחיר של 20 ש"ח בערך
שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
בהחלט שמעתי על רטאוויט
מכילה את המרכיב רטינול שנמצא בכל מכוני הקוסמטיקה
הקרם הזה מחייב כמובן מרשם של רופא עור
כל שימוש ברטינול- מחייב במקביל שימוש במקדם הגנה טוב
וברגע שלא.. הכל חוזר .. עם ריבית .
בהחלט אפשר רטינול במחיר של 20 ש"ח בערך
שווה לבדוק.
זה תשובה בשבילי או בשביל מה שכתבו אחרים לפני לא מובן?
ולאיזה דבר עוזר אפו מורחים אותו?

• הוסף לסימניות
וואו איך זה לא מענין אף אחת?
מדהים אותי
מה, רק אני מגיעה לגיל 40 וקולטת את הקמטים שחד משמעית קיימים ובנתיים רק אני שמה לב אליהם.?..
קודם כל אני מאחלת לך הרבה בריאות שתקבלי את קמטי ההבעה בשמחהותביעי תמיד דברים חכמים וטובים
בקשר לקוסמטיקה אם זה ממש מפריע לך את יכולה לפנות בקופת חולים רפואה משלימה יש אסטטיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה