התייעצות טיפול טבעי בקרוהן

• הוסף לסימניות
מעוניינת לשמוע מאנשים שחלו בקרוהן
וטופלו ע"י תזונה טבעית בלבד

• הוסף לסימניות
לשתות כרוב סגול סחוט במסחטת מיצים איטית כרוב לא קטיף אלא רגיל או גידול ביתי אחרי סחיטה יש לסנן במסננת בד"ץ עדה חרדית מתולעים
לשתות כל יום על הבוקר על קיבה ריקה ההוראות לא לאכול עד חצי שעה עדיפות עד לשעתיים זה מנקה את המעיים הכבד ועוד ומפחית דלקות
כנ"ל ברוקולי עלי תרד סלרי בעיקר הירקות הפירות הסגולים מועילים לדלקות
זה יכול לעזור להפחית את הבעיה אם זה יעלים אני לא יודע
יש לי מוצר טבעי שאולי יעזור לכם מאוד זה עזר להרבה מאוד אנשים זה פשוט מיצוי של הפירות והירקות הסגולים אורגני 100% טבעי בקפסולה מינון בערך של 150 גרם פירות וירקות לכל קפסולה
לפרטים 053-419-2717

• הוסף לסימניות
יש לנו אומגה 3 צמחית ברמת על לפי המחקר היא הכי טובה בעולם להשגה בארץ
אני ממצרף לכם קישור תבקשו בד"ץ שהפרישו ממנו תרומות ומעשרות

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם אלחנן ברודי שהוא בעצמו חולה קרהון ומטפל בעוד אנשים
אני מכיר אותו ועוד אחד שטופל דרכו ללא כדורים כלל

• הוסף לסימניות
תבדקי בקרמן בריאות

• הוסף לסימניות
תבדקי מאמרים בנושא תזונה קטוגנית וקורהן

• הוסף לסימניות
אני רק אומרת שצריך להיזהר ולא לבנות על טבעי יותר מידי,
מלבד זאת לעיתים דברים עלולים גם להזיק..
בפרט שקשה מאד להתמיד בכאלה דברים ודיאטנות מסוגים שונים.
מנסיון, קרוהן לא משחק ,צריך מעקב רפואי !!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חיפשתי עליו כי חשבתי להצטרף לתכנית שלו, הוא מציע סדנאות , מתכונים, ליווי אישי..
תוכלי לפרט יותר?
שמעתי מאנשים שהרב יובל אשרוב עזר להם מאוד מאוד ואחד אמר שהבן שלו התרפא
יש לו ספר צריך לחפש באינטרנט

• הוסף לסימניות
יש את ניר סלמון
טיפול בצמחים שמעתי עליו דברים אדירים מקרוב על כאלה שעזר להם מאד
וכן על ד"ר יעקב ברמן
בגדול חשוב שרופא הגסטרו יאשר את זה כי בסופו של יום.... עם הנזקים הוא יצטרך להתמודד ...... וד"ל

• הוסף לסימניות
לפרופ' שומרון בן חורין משיבא יש לא מעט מחקרים על היעילות של לקיחת כורכומין (שידוע כנטי דלקתי באופן כללי) בטיפול בקרוהן וכוליטיס. כמובן בליווי רפואי ובהמלצה מוסמכת על מינונים וצורת לקיחה.
רפואה שלמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה