התייעצות טיפול/ייעוץ רגשי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם. אני נמשכת מאוד ללימודי הטיפול. ומתלבטת אם ללמוד ייעוץ אצל הרב בויאר או קורס של אמיר קוליק או אליהו שירי או משהוא אחר. אשמח לשמוע המלצות מתלמידים של הנל או מכאלו שעברו טיפול כזה. מה ההבדלים ביניהם, האם יצא לכם לשמוע על נזקים שיכולים להגרם? האם יש לכם המלצות? אשמח לקבל תשובות רק ממי שיש לו נסיון. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם. אני נמשכת מאוד ללימודי הטיפול. ומתלבטת אם ללמוד ייעוץ אצל הרב בויאר או קורס של אמיר קוליק או אליהו שירי או משהוא אחר. אשמח לשמוע המלצות מתלמידים של הנל או מכאלו שעברו טיפול כזה. מה ההבדלים ביניהם, האם יצא לכם לשמוע על נזקים שיכולים להגרם? האם יש לכם המלצות? אשמח לקבל תשובות רק ממי שיש לו נסיון. תודה מראש.
אל תשאלי פה
כי יגידו לך שהכל זבל בעטיפה שונה. ואך ורק תואר זה מקצועי - רק החילונים יודעים לטפל ...וע"פ התורה אי אפשר לטפל...

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות ללמוד במקומות יותר מקצועיים ועדיין לא תואר.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים אנשים פותחים אשכולות כאלו וזה נראה כאילו הם לא שמעו אף פעם על הויכוח המשעמם והידוע, או עושים את עצמם לא יודעים.

• הוסף לסימניות
לכו ללמוד מקצועי תפסיקו לחלטר
את היית הולכת למנתח שלמד לימודי תעודה חצי בטלפון וחצי בזום או משהו כזה ?
טיפול בנפש וטיפול בגוף הם רפואה לכל דבר וצריך ללמוד אותם לעומק
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אל תשאלי פה
כי יגידו לך שהכל זבל בעטיפה שונה. ואך ורק תואר זה מקצועי - רק החילונים יודעים לטפל ...וע"פ התורה אי אפשר לטפל...
שמא תסביר לי מה הופך דוקטור למזרחנות למומחה לטיפול על פי התורה?

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים אנשים פותחים אשכולות כאלו וזה נראה כאילו הם לא שמעו אף פעם על הויכוח המשעמם והידוע, או עושים את עצמם לא יודעים.
היא הצטרפה לפרוג ב30/01/2025 אז מסתבר שהיא עדיין לא למדה את כל רזי האשכולות למיניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה