היה כאן אשכול שלם על דיאטה עד הניתוח, אולי מישו יכול להעלותו מהאוב
מי יודע עיצות טבעיות או לא - לטיפול, למנוע ניתוח הוצאת כיס המרה. לאישה צעירה. חליטת פטרוזיליה? איך? כמה? מה עושים? משהו נוסף? תודה על כל עצה מנוסה.
הגיוני שזה עוזר לזמן מה.תתפלאי אבל לי היה לפני חודש וכמובן ששלחו לניתוח, רגע לפני התייעצתי עם סבתא שלי והיא יעצה לקנות כמה שישיות של מים מינרלים ולשתות המון!!
באמת כמה שזה קשה אבל זה עדיף מניתוח במשך כשבוע עשיתי ניסיון ושתיתי כל יום 2/3 בקבוקים (גדולים!) מים מינרליים וראה איזה פלא לאחר שבוע לאט לאט הכאבים פחתו עד שלאחר שבוע נוסף הכל נעלם.
עבר בדרכים נפלאות!-שלא כאן המקום לפרט.
בקיצור ממליצה בחום!!
רפואה שלמה!
זה נכון אני גם חששתי מזה מאד!הגיוני שזה עוזר לזמן מה.
אבל יכול לחזור במיחוד בהריונות.
לכן כדאי לנתח ולגמור עם הסיוט הזה.
אני נותחתי במיעני הישעוה אצל פרפסור קולר פירר המליץ עליוווו.
יו אני מאמינה לכל מילה....גם אני מנותחת - ממליצה רק על ניתוח!!!
הסבל בל יתואר - מי שלא עבר את זה לא יבין את זה!!!
ההתקפים שמגיעים זה ממש לראות את המוות בעיניים.
ואף אחד לא מבין מה עובר עליך פתאום.
וגם אני שמרתי ונשמרתי מכל מיני סוגי מאכלים וחוץ מהורדה במשקל זה לא עזר לאבנים.
הם היו שם.
היום אני שומרת אותם בקופסא בבית למזכרת...
עשיתי ניתוח בתל השומר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים