דרוש מידע טיפול נפשי לדכאון אחרי לידה

• הוסף לסימניות
היי
מבררת בשביל חברה טובה
אודה לקבלת שמות של מטפלות או מטפלים +טלפונים באזור המרכז

• הוסף לסימניות
תפני ל'ניצה'
http://www.nitza.org/

תא קולי 24 שעות ניתן להשאיר הודעה, ונחזור אליכם תוך 24 שעות 02-5002824

בשעות פעילות המשרד 02-5004523

• הוסף לסימניות
טלי כהן מלכיאל ,מומחית לנשים בדכאון אחרי לידה.

מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או התקשרי ל052-5644949

אין לי נסיון איתה ,מכירה אותה דרך הכתבות שלה.

תשוחחי איתה ותוכלי להתרשם.

• הוסף לסימניות
@יטל @נמה
כל מי שאתן כותבות הן מהמרכז ?
זאת שאני מבררת בשבילה לא מסכימה להתאמץ ולנסוע מרחקים

• הוסף לסימניות
@יאנג כפי הבנתי ניצה זה משהו בקנה מידה ארצי, (עם מומחיות דווקא בתחום הזה)
והם מיעצים לך לפי מקום מגוריך.

• הוסף לסימניות
ניצה עונים קודם כל בטלפון, ונותנים ליווי ואת הידיעה הברורה שהיא לא לבד בזירה.
בנוסף הם מפנים למטפלות.
אני יכולה לתת לך שמות של מטפלות טובות בבני ברק, אבל אני חושבת שכן כדאי לדבר עם ניצה קודם.

• הוסף לסימניות
אחותי מתנדבת בניצה, ואני חושבת שכדאי מאוד לפנות לשם
כי מעבר לטיפול הנפשי שהם מכוונים, הם נותנים תמיכה, קבוצות תמיכה, סומכת, ונראה לי גם עזרה כלכלית לטיפול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה