דרוש מידע טיפול סנוזלן

• פותח הנושא Bingo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מבררת על טיפול בסנוזלן.
יש כאן מישהו שניסה עם ילד?
אני מבררת עבור גילאי 5/7
עד כמה זה יעיל? מה זה באמת נותן? למה זה מומלץ? [זה הרי לא טיפול רגשי ממש]
אשמח להארות והערות בנושא.

• הוסף לסימניות
הייתי נוכחת בכמה טיפולים של ילדים על הרצף. עשה פלאים והרגיע אותם בצורה ששום דבר אחר לא הרגיע.
בטוחה שגם לילדים רגילים זה יכול להועיל ולעזור הרבה.
האם זה במקום טיפול רגשי? לא חושבת, תלוי לאיזה צורך את רוצה.

• הוסף לסימניות
לנו נתנו לנו סתם לעשות את זה בלי שום סיבה ריגשית...
וזה דבר מדהיםםם ממליצה מאד אם יש אפשרות.
לדעתי אם יש בעיה שצריך טיפול רציני אז כנראה לא יהיה יעיל.
אבל אם זה משהו בקטנה בקטע של ילד לא רגוע וכו אז אולי כדאי לבדוק את האפשרות הגיוני שזה יפתור
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תלוי מה את רוצה שזה יפתור.
(הייתי בחדר כזה ביום שלישי הזה, אבל עם תינוקת קטנה).

• הוסף לסימניות
האם יש קופה שמכירה בטיפול? שנותנת החזר חלקי? השתתפות?
אם כן איזו קופה ועם איזה מכון עובדת?

• הוסף לסימניות
חדר מהמם טיפול מושלם
עוזר לגמילה מאוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גמילה מכל דבר או מהרטבה?
ואפשר מידע לגבי קופ''ח והחזרים או שזה פרטי?
יש קופות חולים שמשתתפות חלק מהטיפול
גן זה עוזר לרטיבות וקשב ולהרבה דברים....
יש בביתר חדר מהמם
ובבית שמש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה