טיפול פנים - קוסמטיקאית

• הוסף לסימניות
מישהיא התנסתה בטיפול פנים לעור שנהיה אדום ממש ולא מהשמש... (קשור לנימי דם)
מישהיא מקצועית, ועדיף לא יקרה.
בירושלים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מישהי בבני ברק??
להוצאת שחוריןם וכו'...

• הוסף לסימניות
גם לי יש אדמומיות בפנים כמו נימי דם..
הייתי אצל רופא עור והוא טען שזה סבוראיה, תכלס הביא משחות שמתי במשך חודש ולא עזר!
יש למשהי המלצה לרופאת עור מומחית או לחילופין לקוסמטיקאית רפואית?
איזור המרכז

• הוסף לסימניות
גם לי יש אדמומיות בפנים כמו נימי דם..
הייתי אצל רופא עור והוא טען שזה סבוראיה, תכלס הביא משחות שמתי במשך חודש ולא עזר!
יש למשהי המלצה לרופאת עור מומחית או לחילופין לקוסמטיקאית רפואית?
איזור המרכז
גם לי איזה קוסטמטיקאית אמרה שזה סבוריאה
אם את מוצאת קוסמטיקאית/רופא עור שמטפלת בזה אשמח ממש ממש לשמוע

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה לקוסמטיקאית להסרת שיער בפנים.

• הוסף לסימניות
אפלציה מיכל- 0504158744
אחרי שניסיתי 2 אחרות היא ממש טובה ויש לה מכשיר חדש ותוצאות טובות ובונוס שהיא לא יקרה.

• הוסף לסימניות
יש פה מישהי שטיפלה בסבוריאה (אדמומיות בפנים)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה