טיפול פנים

• הוסף לסימניות
נעשה בעזרת ההורים?
תמונה מתוקה! (מה היתה התפריט?)

• הוסף לסימניות
מתוק!!!!
זה מזכיר לי את הירושלמים שמורחים משחת שיזוף ב"הידור" כשבאים פעם בעונה לים...

• הוסף לסימניות
תפיסה יפה. נראה לי ש'ברח' לך קצת הפוקוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;532092:
נעשה בעזרת ההורים?
תמונה מתוקה! (מה היתה התפריט?)

הלכלוך בעזרת ההורים?! בגיל הזה הם באמת לא צריכים עזרה למרוח כל מה שזז:)

תודה!

נכתב ע"י יצירתית;532097:
מתוק!!!!
זה מזכיר לי את הירושלמים שמורחים משחת שיזוף ב"הידור" כשבאים פעם בעונה לים...

תודה!

זה אכן היה ב"הידור":)

נכתב ע"י חיוכון;532123:
תפיסה יפה. נראה לי ש'ברח' לך קצת הפוקוס.

תודה!

אני לא רואה בריחת פוקוס, העיניים חדות כתער. תנסה להקליק על התמונה ולהגדילה.

• הוסף לסימניות
חחח
תמיד מצחיק אותי לראות ילדים במצב הזה
(כל עוד וזה לא שלי :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;532282:
תודה!

אני לא רואה בריחת פוקוס, העיניים חדות כתער. תנסה להקליק על התמונה ולהגדילה.
הגדלתי, ועדיין נראה לי שהפוקוס טיפה ימינה. העין הימנית (השמאלית של הבונבון) יותר חדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;533476:
הגדלתי, ועדיין נראה לי שהפוקוס טיפה ימינה. העין הימנית (השמאלית של הבונבון) יותר חדה.

ואיך זה משנה?

• הוסף לסימניות
מותק!!
לדעתי חידדת מדי בעריכה
על המסך שלי זה קצת זורח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה