דרוש מידע טיפול קוגנטיבי התנהגותי

• הוסף לסימניות
מחפשת מטפלת בטיפול קוגנטיבי התנהגותי. מעולה בתחומה ומומלצת מנסיון אישי או מהיכרות כאיש מקצוע! למי שמוכן לפרט באישי אשמח כי זה ממש מלחיץ להסתמך פה על ניקים לא מוכרים. רק שלצערי אין לי מקום אחר לברר...
עדיף באזור ירושלים / מודיעין עילית / בני ברק

ותודה מראש לכל מי שייתן מידע!

• הוסף לסימניות
מה? אין?!
ובכל הארץ?

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות לשיינדי אייזנבך ממכון שי. היא עצמה מטפלת מצוינת, ויש לה תלמידות במקומות שונים שהיא יכולה להמליץ עליהן ולהפנות אליהן. machonshay בג'ימייל נקודה קום.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש את מגן, כמדומני יש להם סניפים בכמה וכמה ערים לכל סוגי הטיפולים
הטל שלהם: 02-5000497
הצלחות

• הוסף לסימניות
לא חושבת שכדאי לך להסתמך על שמות לא מוכרים מאנשים לא מזוהים, זה נושא מדי רגיש ומשמעותי מבשביל להגיע אליו משמועות.
נסי לברר דרך אנשים שאת מכירה הייטב או דרך בעלי מקצוע מוכרים לך.

• הוסף לסימניות
לא חושבת שכדאי לך להסתמך על שמות לא מוכרים מאנשים לא מזוהים, זה נושא מדי רגיש ומשמעותי מבשביל להגיע אליו משמועות.
נסי לברר דרך אנשים שאת מכירה הייטב או דרך בעלי מקצוע מוכרים לך.
אין לי דרך לברר כזה דבר. אני יודעת שזה מסוכן ולכן אני רוצה שיהיו לי לפחות שמות כדי לדעת על מה לברר

• הוסף לסימניות
שינדי אייזנבך מלמדת 5 שיעורים טיפול כזה - זה נראה לכם מספיק ?

• הוסף לסימניות
חשוב שלמטפל תהיה תעודה של איט"ה.
כמו כן משמעותי לאיזה צורך נועד הטיפול: חרדות, כפייתיות, התמכרות.
מנסיוני - קיימים מטפלים שמעולים דווקא בתחום ספציפי.

• הוסף לסימניות
את/ה יודע/ת גם להמליץ על המטפלים הספציפיים באמת?

• הוסף לסימניות
תכתבי לי באישי.
אראה אם אוכל לתת לך מישהי.

אפילו שאני ניקית מאד לא מוכרת:)

• הוסף לסימניות
מה זה איט"ה?

• הוסף לסימניות
הרב ד"ר לוינזון מלמד, במכללה חרדית וסמינר גור, מוכר באיט"ה ויש לו הרבה תלמידות,
משך הלימוד שנתיים או שלוש,
אפשר לשאול אותו מי המובחרת בינהם,
הרב לוינזון0527642526

• הוסף לסימניות
לא עדיף פסיכולוגית? אם כבר( אל תפתחו דיון ...) כי זה מימלא אותו מחיר ואם היא רשומה בפנקס הפסיכולוגים את כבר יכולה להיות בטוחה שהיא מקצועית
יש גם את בית חם שמחזיקים פסיכולוגים מומחים מאד

• הוסף לסימניות
לא עדיף פסיכולוגית? אם כבר( אל תפתחו דיון ...) כי זה מימלא אותו מחיר ואם היא רשומה בפנקס הפסיכולוגים את כבר יכולה להיות בטוחה שהיא מקצועית
יש גם את בית חם שמחזיקים פסיכולוגים מומחים מאד
חשבתי על זה.
אבל בנושא הספציפי שאני צריכה עדיף cbt לפי מחקרון שערכתי.
אחר כך לטיפול עומק (ואם יישאר כסף) חלום שלי טיפול פסיכולוגי!

• הוסף לסימניות
ההבדלים כפי הידוע לי: CBT המטרה שלו היא להתקדם ולצאת מהבעיה
טיפול פסיכולוגי: לרפא את השורש שגרם לבעיה
לגבי שם, לא מכירה אישי אבל ידוע, הניה שוורץ -עורכת בעיתון בתוך המשפחה, אני יודעת שהיא מטפלת בשיטה הנ"ל נראה לי מקבלת גם בירושלים

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם אהובה רענן (זו שחיברה את הספר מתוך הלב של אורי)

• הוסף לסימניות
למה לא לפנות לבית חם או לעזר מציון?
יושבים שם אנשים מקצוענים, רציניים, אחראיים
שכנראה מתמצאים בנושא קצת יותר מניקים עלומי שם כאן בפרוג.

• הוסף לסימניות
ואם היא רשומה בפנקס הפסיכולוגים את כבר יכולה להיות בטוחה שהיא מקצועית
תעודה לא מבטיחה בגרוש את מקצועיות המטפל. ישנם מטפלים איכותיים עם ובלי תעודה וישנם שלא.
חשוב לברר אצל אנשים שמבינים בתחום ושמכירים באופן אישי את מקצועיות המטפל/ת. זו הדרך האמינה ביותר.
יש לי כמה המלצות אבל כל אחת מתמחת יותר בקטגוריה אחרת. תכתבו כאן או באישי את הנושא (חרדות, אובססיות, דיכאון, טיפול רגשי כללי וכו') ואוכל לכוון יותר.
שינדי אייזנבך מלמדת 5 שיעורים טיפול כזה - זה נראה לכם מספיק ?
מספיק בשביל לדעת את עקרונות השיטה אך לא בשביל לטפל לפיה.
ההבדלים כפי הידוע לי: CBT המטרה שלו היא להתקדם ולצאת מהבעיה
טיפול פסיכולוגי: לרפא את השורש שגרם לבעיה
לא מדוייק. אומנם יש כאלה שמטפלים עם הcbt באופן כזה שהוא מטפל רק בסימפטום, אך מטפלים איכותיים יגעו גם בשורש. זו דעה שרווחת יותר בגישות שדוגלות בטיפול דינמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה