דרוש מידע טיפול רגשי בבעיית קשב וריכוז

הכל באנגלית. ואת המשחקים לא נראה שאפשר לתרגם לעברית..
ממש לא!!!
הכל בעברית
כולל דיבור עברי
אולי האופציה הזו פעילה רק אחרי שיש מנוי
מצב צילום מסך
‏‏לכידה.JPG

קיבלתי המלצות רבות מאד על האתר הזה - brainhq.com - יש בו משחקים מרתקים לאימון קשב, בשונה מתוכנה אחרת שהוזכרה כאן. ויחסית גם לא יקר.
אפשר לנסות כמה משחקים בלי תשלום
ממליצה מאד, למרות שלא יכולה להעיד שעזר אבל מאמינה ששיפר.
ואני ממש לא משווקת שלהם ולא מרויחה כלום מזה
למי שמעוניין ביום ששי הבא יש להם מבצע של 50% הנחה בלק פריידיי.
ואני ממש לא משווק שלהם ולא מרויח כלום מזה

לא קראתי את כל האשכול בעיון אז סליחה אם חוזר על משהו

קיבלתי המלצות רבות מאד על האתר הזה - brainhq.com - יש בו משחקים מרתקים לאימון קשב, בשונה מתוכנה אחרת שהוזכרה כאן. ויחסית גם לא יקר.
אפשר לנסות כמה משחקים בלי תשלום
ממליצה מאד, למרות שלא יכולה להעיד שעזר אבל מאמינה ששיפר.
ואני ממש לא משווקת שלהם ולא מרויחה כלום מזה
אקטיב הד פועלת בלי קשר למשחק אלא ע"י הבזקי אור נסתרים מהמסך העברת מסרים נסתרים
ולכן היא יקרה ולדעתי שווה לנסות
אני בכל מקרה החלטתי לנסות

אקטיב הד פועלת בלי קשר למשחק אלא ע"י הבזקי אור נסתרים מהמסך העברת מסרים נסתרים
ולכן היא יקרה ולדעתי שווה לנסות
אני בכל מקרה החלטתי לנסות
האם קבלת המלצות ממישהו שניסה את זה?
יש למישהו המלצות על אקטיב הד מניסיון אישי?

האם קבלת המלצות ממישהו שניסה את זה?
יש למישהו המלצות על אקטיב הד מניסיון אישי?
כן, לא לי אישית
שניים שאני מכירה ניסו את זה בו זמנית,
אבל מדובר במבוגרים
שניהם אמרו שזה שיפר להם יכולות והתמדה

ניסתי שיפר אצלי ואצל אישתי לא עזר כלום
לדעתי זה תלוי בחוסר המודעות של האדם ואחרי זה הוא משתנה במקרה שלי זה תורשתי כבר מאמא שלי הקשב וריכוז
אבל אצל אישתי לא רלוונטי החלטתי יותר ללמוד על המח ולדעת את שורש הבעיה מאשר פיתרון חלקי אני אנסה משהו חדש ב-4 חודשים הקרובים ונראה מה יקרה
זה בעיקר נובע מגאווה פנימית עצומה עד שמבטל את כל היקום ואומר אאאאאאאאאאאנננננננניייייייייי זה המשמעות חיצונית אף אחד לא רואה את זה אני חושב שבזה צריך לטפל וזה עדיף מאשר הסימפטום אבל מי שלא שם לעלום לא יבין וזה בעיה ששום מטפל לא יודע לטפל

אולי אתם יודעים אם יש ממכבי החזר לילד בן 11 על טיפולי קוגפאן,הוא הולך פרטי לטיפול רגשי 350 שקל לטיפול, אני רוצה להוסיף לו קוגפאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה