- הוסף לסימניות
ממש לא!!!הכל באנגלית. ואת המשחקים לא נראה שאפשר לתרגם לעברית..
הכל בעברית
כולל דיבור עברי
אולי האופציה הזו פעילה רק אחרי שיש מנוי
מצב צילום מסך
ממש לא!!!הכל באנגלית. ואת המשחקים לא נראה שאפשר לתרגם לעברית..
יכול להיות. כי אחרי שנרשמתי למשחקים בחינם עדיין הדיבור באנגלית, לא מובן מה צריך לעשות.ממש לא!!!
הכל בעברית
כולל דיבור עברי
אולי האופציה הזו פעילה רק אחרי שיש מנוי
מצב צילום מסך
צפה בקובץ המצורף 1820684
אשמח ממש להצטרףוגם ממליצה לאימהות שפה להצטרף לקבוצת אימהות 'סוללה מלאה' פה בפרוג.
אז תירשמי דרך הטופס או משהו. זה לא קשור אלי
למי שמעוניין ביום ששי הבא יש להם מבצע של 50% הנחה בלק פריידיי.קיבלתי המלצות רבות מאד על האתר הזה - brainhq.com - יש בו משחקים מרתקים לאימון קשב, בשונה מתוכנה אחרת שהוזכרה כאן. ויחסית גם לא יקר.
אפשר לנסות כמה משחקים בלי תשלום
ממליצה מאד, למרות שלא יכולה להעיד שעזר אבל מאמינה ששיפר.
ואני ממש לא משווקת שלהם ולא מרויחה כלום מזה
ואני ממש לא משווק שלהם ולא מרויח כלום מזה
אקטיב הד פועלת בלי קשר למשחק אלא ע"י הבזקי אור נסתרים מהמסך העברת מסרים נסתריםלא קראתי את כל האשכול בעיון אז סליחה אם חוזר על משהו
קיבלתי המלצות רבות מאד על האתר הזה - brainhq.com - יש בו משחקים מרתקים לאימון קשב, בשונה מתוכנה אחרת שהוזכרה כאן. ויחסית גם לא יקר.
אפשר לנסות כמה משחקים בלי תשלום
ממליצה מאד, למרות שלא יכולה להעיד שעזר אבל מאמינה ששיפר.
ואני ממש לא משווקת שלהם ולא מרויחה כלום מזה
האם קבלת המלצות ממישהו שניסה את זה?אקטיב הד פועלת בלי קשר למשחק אלא ע"י הבזקי אור נסתרים מהמסך העברת מסרים נסתרים
ולכן היא יקרה ולדעתי שווה לנסות
אני בכל מקרה החלטתי לנסות
כן, לא לי אישיתהאם קבלת המלצות ממישהו שניסה את זה?
יש למישהו המלצות על אקטיב הד מניסיון אישי?
יש תוצאות? נשמח להתעדכן!אני בכל מקרה החלטתי לנסות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים