אני לא יודעתיש טיפולים דרך הקופח או שזה משו פרטי?
אין טיפול רגשי דרך קופות חולים מתחת גיל שלוש מה שכן -יש פסיכולוגים התפתחותיים שמקבלים בהתפתחות הילדיש טיפולים דרך הקופח או שזה משו פרטי?
כל הכבוד שאת מטפלתתינוק שכבר מעל 4 חודשים לא מרגיש טוב (שילשולים/הקאות/חום/עייפות)
בכל הבדיקות האפשריות לא נמצא משו חריג (דם/צואה וכו)
אני מאמינה שזה קשור ברגש - האמא עברה רבות לפני הלידה ולאחריה.
אשמח לקבל מידע על טיפול רגשי בגיל הזה, עדיף באיזור בית שמש/ירושלים
זה קשור לרגש של האמא, אצל ילדים עד גיל 7אני מאמינה שזה קשור ברגש - האמא עברה רבות לפני הלידה ולאחריה.
זה משהו ארוך כמו טיפול ממושך או פעם/פעמיים וזהו?מניסיון עם 2 תינוקות. שנולדו אחרי הרבה דרמות וראו את זה עליהם ממש...
הלכתי למישהי מדהימה מדהימה שמטפלת באקסס בארס וTAT.
זה עזר כמו קסם ממש.
תבדקי בגוגל מה זה אקסס בארס.
אם תרצי- זה המספר:0548421322
קוראים לה רבקה.
בהצלחה!
לא תמידמעבר למה שהאמא צכה לטפל בעצמה, צריך גם לתינוק לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים