דרוש מידע טיפול רגשי מקצועי בביתר

• הוסף לסימניות
מחפש המלצה למטפלת רגשית טובה ומנוסה בביתר למישהי שניסתה כבר כמה ולא הצליח...

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת יש לה ניסיון במצבים מורכבים והיא עובדת בכמה שיטות כמו פסיכותרפיה דינמית. הכי טוב לדבר איתה ולהתרשם. 0527605665

• הוסף לסימניות
בקשר למטפלת
אני מכירה אישית מישהי שעברה דרך ארוכה עד שהגיעה למטפלת המדויוקת
כמו שכתבה למעלה , חייבים לנסות ולהתרשם לפחות כמה פעמים עד שמוצאים את המטפלת הנכונה
בסופו של דבר הגיעה למשהי מביתר בשם הניה פרידמן , מטפלת ותיקה בעלת נסיון
עובדת גם בעיריית ביתר הרבה שנים
כמדומני עובדת בשיטה פסיכו דינמית ופסיכודרמה
מה שידוע לי מהמקרה ההוא , עזרה מאד
ממליצה לברר

• הוסף לסימניות
שמעתי על אחת מעולה מביתר בשם קולר. (לא זוכרת מה שמה הפרטי)

• הוסף לסימניות
רויטל מרדר - מטפלת רגשית תואר שני עם הכשרה וניסיון לטיפול בקשיים מורכבים.

• הוסף לסימניות
תודה על כל המשובים
אם תוכלו לפקס אותי מה יהיה טוב למקרה של אשה מבוגרת יחסית, עדינה במצב מורכב מאד (על סף דיכאון)
מי מבין כל אלה מתאימה הכי למקרה הנ"ל, ואם אפשר לצרף מספרי טלפון
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ליבי כץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה