דרוש מידע טיפול שורש אמור להיות סיוט מתמשך?

• הוסף לסימניות
בן משפחתי עבר טיפול שורש לפני כחצי שנה והנפיחות שהייתה ליד השן בחניכיים ירדה אבל לא לגמרי לטענת הרופא זה אמור היה לרדת לאחר חודש מהטיפול שורש

אחרי חודש הנפיחות ירדה אך נשאר עדיין קצת נפוח והתחילו מעט כאבים, הוא חזר לרופא שאמר שכנראה יש שם דלקת ונתן מרשם לאנטיביוטיקה

גם לאחר נטילת האנטיביוטיקה הנפיחות שנשארה לא נעלמה והרופא אמר לחכות שבועיים
חיכינו שבועיים וחזרנו אליו והוא הזריק למקום חומר שלדבריו אמור להוריד את הנפיחות, אבל זה לא עזר.

חצי שנה עברה מתחילת הטיפול שורש ההוא ובביקור במרפאות חוץ בביח בקשר לתחום אחר נכנסנו לאנדודנטיה ולאחר קבלת חוות דעת מרופא סגן מנהל מחלקה שקבע שהטיפול שורש לא נעשה כראוי ונכשל וצריך לעשות שוב צילומים ויכול להיות שלא יצליחו להציל את השן.

אציין פה שהרופא הנ"ל היה פנוי ולקח מחיר זול מאוד (אנו גרים בירושלים ןהתקשרנו לכ40 מרפאות ובכולם תורים לעוד חודשיים, חצי שנה ולכן הלכנו לרופא הנל)

לפני שממהרים ללכת למישהו שלוקח זול, אז זול=זול ובסוף יוצאים הרבה יותר ביוקר וטיפול שורש זה דבר שחשוב לעשות רק אצל מומחה!!!

בכל אופן, בררנו שוב והפעם על רופא מומחה(ללא הגבלת מחיר) והמליצו על ד"ר אולג קרינוב (בהזדמנות אם יש למישהו דיס או המלצות נשמח גם לשמוע בפרטי או במייל)
והוא עשה אצלו שוב טיפול שורש באותה שן.
אחרי שהתפוגגה השפעת ההרדמה התחילו כאבים שמטריפים את הדעת כהגדרתו, עם הקרנה חזקה לעין וכאבי ראש וזה נמשך כבר כמעט 48 שעות מאז הטיפול שורש
אקמול עוזר לשעה ואחכ הכאבים חוזרים, ניסינו אופלגין שיותר יש השפעה אבל כן חשוב לנו לדעת מתי טווח הכאבים הוא נורמלי ומתי יש פה משהו לא תקין

אציין שדיברנו עם הרופא והוא אמר שזה נורמלי כאבים כאלה ואמור לעבור אחרי 3 ימים.

*אין לי ב"ה ניסיון עם טיפולי שורש למעט המקרה הזה ולכן אני שואלת פה האם זה נורמלי כאבים ברמה כזו?
כמה זמן בערך אמורים להמשך כאבים לאחר טיפול שורש?

*ועוד משהו, לגבי הרופא הראשון יש עילה לתביעה?
אם כן איך ואיפה ניתן להתלונן עליו?

*ואם למישהו יש המלצות או דיס לגבי אולג קרינוב מירושלים אשמח אם יוכל לכתוב, דיס כמובן בפרטי או במייל(למרות שטיפלנו וזה לאחר מעשה כי לא חשבתי לשאול פה קודם) עדיין יש עוד כמה תורים אצלו(טיפול שורש זה בכמה מפגשים) ואחרי שנכוונו פעם אחת אנחנו נזהרים שבעתיים..

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בן משפחתי עבר טיפול שורש לפני כחצי שנה והנפיחות שהייתה ליד השן בחניכיים ירדה אבל לא לגמרי לטענת הרופא זה אמור היה לרדת לאחר חודש מהטיפול שורש

אחרי חודש הנפיחות ירדה אך נשאר עדיין קצת נפוח והתחילו מעט כאבים, הוא חזר לרופא שאמר שכנראה יש שם דלקת ונתן מרשם לאנטיביוטיקה

גם לאחר נטילת האנטיביוטיקה הנפיחות שנשארה לא נעלמה והרופא אמר לחכות שבועיים
חיכינו שבועיים וחזרנו אליו והוא הזריק למקום חומר שלדבריו אמור להוריד את הנפיחות, אבל זה לא עזר.

חצי שנה עברה מתחילת הטיפול שורש ההוא ובביקור במרפאות חוץ בביח בקשר לתחום אחר נכנסנו לאנדודנטיה ולאחר קבלת חוות דעת מרופא סגן מנהל מחלקה שקבע שהטיפול שורש לא נעשה כראוי ונכשל וצריך לעשות שוב צילומים ויכול להיות שלא יצליחו להציל את השן.

אציין פה שהרופא הנ"ל היה פנוי ולקח מחיר זול מאוד (אנו גרים בירושלים ןהתקשרנו לכ40 מרפאות ובכולם תורים לעוד חודשיים, חצי שנה ולכן הלכנו לרופא הנל)

לפני שממהרים ללכת למישהו שלוקח זול, אז זול=זול ובסוף יוצאים הרבה יותר ביוקר וטיפול שורש זה דבר שחשוב לעשות רק אצל מומחה!!!

בכל אופן, בררנו שוב והפעם על רופא מומחה(ללא הגבלת מחיר) והמליצו על ד"ר אולג קרינוב (בהזדמנות אם יש למישהו דיס או המלצות נשמח גם לשמוע בפרטי או במייל)
והוא עשה אצלו שוב טיפול שורש באותה שן.
אחרי שהתפוגגה השפעת ההרדמה התחילו כאבים שמטריפים את הדעת כהגדרתו, עם הקרנה חזקה לעין וכאבי ראש וזה נמשך כבר כמעט 48 שעות מאז הטיפול שורש
אקמול עוזר לשעה ואחכ הכאבים חוזרים, ניסינו אופלגין שיותר יש השפעה אבל כן חשוב לנו לדעת מתי טווח הכאבים הוא נורמלי ומתי יש פה משהו לא תקין

אציין שדיברנו עם הרופא והוא אמר שזה נורמלי כאבים כאלה ואמור לעבור אחרי 3 ימים.

*אין לי ב"ה ניסיון עם טיפולי שורש למעט המקרה הזה ולכן אני שואלת פה האם זה נורמלי כאבים ברמה כזו?
כמה זמן בערך אמורים להמשך כאבים לאחר טיפול שורש?

*ועוד משהו, לגבי הרופא הראשון יש עילה לתביעה?
אם כן איך ואיפה ניתן להתלונן עליו?

*ואם למישהו יש המלצות או דיס לגבי אולג קרינוב מירושלים אשמח אם יוכל לכתוב, דיס כמובן בפרטי או במייל(למרות שטיפלנו וזה לאחר מעשה כי לא חשבתי לשאול פה קודם) עדיין יש עוד כמה תורים אצלו(טיפול שורש זה בכמה מפגשים) ואחרי שנכוונו פעם אחת אנחנו נזהרים שבעתיים..

תודה רבה
לא תקין!!!
טיפול שורש שנעשה בצורה מדוייקת ונכונה עד הסוף ממש לא גורם לכאלה דברים.
הרבה בעיות השיניים מקורן בטיפול שורש לא מדוייק.
המלצה שלי לפנות לד"ר בנק בירושלים - מומחה ממש לטיפולי שורש. מציל הרבה מקרים שרופאים בכירים אחרים אומרים שאין מה לעשות.
יש לו תורים די זמינים והוא גם מקבל עזרה ראשונה כל לילה.
026234126.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
וזה ממש נכון במיוחד לטיפול שורש.
טיפול שורש גרוע יגרור לעקירה ואז לשתל ואז כשמתבגרים יש נסיגת חניכיים וצריך לשים גשר, סיוט.
כבר יותר זול להשקיע בטיפול - יקר ככל שיהיה.
טיפול שורש טוב משאיר את השורש חזק כמו שורש טבעי.

יש גם רופאים שאומרים מיד - עקירה, בעוד שאפשר להציל את השן עם טיפול שורש מדוייק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וזה ממש נכון במיוחד לטיפול שורש.
טיפול שורש גרוע יגרור לעקירה ואז לשתל ואז כשמתבגרים יש נסיגת חניכיים וצריך לשים גשר, סיוט.
כבר יותר זול להשקיע בטיפול - יקר ככל שיהיה.
טיפול שורש טוב משאיר את השורש חזק כמו שורש טבעי.
השאלה מאיפה יודעים שהטיפול טוב?
הפסקת הכאבים תוך מס' ימים מהטיפול מעיד שטיפלו נכון?
ומה עם פה שכואב תמיד כי כמה שמטפלים תמיד יש עוד משהו?
עברתי מס' רופאי שיניים כשכל אחד מקלל את קודמו...
איך אדע שהגעתי לרופא טוב?

• הוסף לסימניות
השאלה מאיפה יודעים שהטיפול טוב?
הפסקת הכאבים תוך מס' ימים מהטיפול מעיד שטיפלו נכון?
ומה עם פה שכואב תמיד כי כמה שמטפלים תמיד יש עוד משהו?
עברתי מס' רופאי שיניים כשכל אחד מקלל את קודמו...
איך אדע שהגעתי לרופא טוב?
זו באמת בעיה.
אני ממש מרגישה שרפואת שיניים זה תחום מאוד מבולגן, כל אחד אומר שהאחרים גרועים והוא הכי טוב.
לכן אני משתדלת להשתמש בשכל הישר שלי. לא ממהרת לעקור שיניים. לא מתחברת לצעדים אימפלוסיביים בכלל.
ברגע שיש 2 חוות דעת שונות מ2 רופאים אני מבינה שצריך לחפש עוד.
אבל לדוגמא הרופא שהמלצתי עליו למעלה - הוא ממש הראה לנו בצילומים שטיפול מסויים לא נעשה עד הסוף, רואים שהשורש החדש לא מגיע עד סוף התעלה, ולעומת זאת בצילום של טיפול שלו רואים שכן.
קיבלתי עליו המלצות מקרובי משפחה כבר לפני שנים שסבלו מדברים ששום רופא לא הבין מה קורה שם, אפילו מנהלי מחלקה, והוא מיד ידע מה הבעיה וטיפל בהצלחה.
כמו כן הציל המון שיניים שרופאים גדולים אמרו שחייבים עקירה.
בקיצור רואים מיד שפה זה משהו אחר.
אז נכון הוא יקר ואולי יש רופאים אחרים שגם מצליחים לעשות טיפולים מדוייקים - אבל אנחנו לא הולכים לעבור רופא רופא ולקחת סיכון...

אגב הוא אמר לנו שאחד הרופאים הגדולים מארה"ב הגיע לארץ ואמר שיש פה מגיפה.
מגיפה של עקירות שיניים סתם. (בעוד שאפשר להציל אותן).

• הוסף לסימניות
ללכת רק למומחה לטיפולי שורש

• הוסף לסימניות
אין לי סבלנות לכתוב כאן.
יכולה ליצור איתי קשר ב pres.prog1 בג'ימייל.
יש לי איך לעזור במיידי.

• הוסף לסימניות
יש סיכוי למומחה לטיפול שורש בלאומית??
הפכתי את כל הרשת ולא מצאתי..
או מומחה לטיפול שורש במחיר סביר..
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה