טיפול שורש - המלצות בבקשה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

ערב טוב ומבורך,
כפי הנראה אאלץ לעבור שני טיפולי שורש + כתרים, לא עליכם...
רציתי בבקשה לקבל המלצות לרופא שיניים המתמחה בנושא, ומה שעוד חשוב - מחירים עממיים (לא מתכוונת לממן לו תוך כדי את הספוטים החדשים בקליניקה...).
*מקום מגורי הוא בבני ברק*
ועוד שאלה, יש למישהו נסיון עם רופא שכזה מטעם קופ"ח מכבי? אני מתלבטת בין רופא פרטי לרופא של הקופה. אם יש מישהו שהיה לו נסיון מוצלח עם רופא מטעם מכבי אשמח מאד לשמוע על כך!
כל אינפורמציה נוספת בנושא תתקבל בברכה! רק מהרו, כי השן כבר כואבת לי נורא...
תזכו למצוות ושלא תדעו מצרות!!!

• הוסף לסימניות
לקופת חולים אל תתקרבי!!!
הלכתי לקופת חולים מכבי. הם כמובן אמרו לי שיש צורך בטיפול שורש על שן שנשברה.
+ הורדת כתר ישן ע"מ לבדוק מה קורה מאחורה וכמובן לחדש את הכל.
ועוד 8 סתימות.
הלכתי לרופא פרטי. הטיפול שורש - בכלל לא טיפול שורש אלא סתימה קצת יותר גדולה.
ה- 8 סתימות הינם 5 סתימות רק 2 מהם משמעותים וכמובן כולל הטיפול שורש של מכבי.
ועוד 3 פצפונים, אך כדאי לסתום.
סה"כ כ- 1000 ש"ח ש"ח במקום 5000 ש"ח בקופת חולים.
וכמובן שבקופת חולים זה כבר אחרי הנחה....
אני הולכת לדר' קמחי זמיר בבית נח.
אין לי מושג אם הוא כרגע מקבל לקוחות חדשים את יכולה לברר...

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על ד"ר ברוכים מרח' ר"ע (גן ורשה) טל' 6190152

רופא מקצועי מטפל רק במה שצריך, מחירים נוחים במיוחד.

• הוסף לסימניות
אני ירושלמית, אז איני יכולה להמליץ לך על רופא מסויים,
מה שכן, גם לי ניתנה בזמנו תוכנית טיפולים גדולה ויקרה מאוד
הלכתי לקבל הצעות מחיר מעוד מקומות וההפרשים היו בלתי נתפסים!
גם רשימת הטיפולים השתנתה ממרפאה למרפאה וגם המחירים.
שווה מאוד מאוד לבדוק בכמה מקומות.

• הוסף לסימניות
אני הלכתי גם לקופת חולים מכבי, הם רשמו לי תוכנית טיפול הכוללת: 2 טיפולי שורש ו- 2 סתימות, שיננית, כתר וכו'.....
הלכתי לד"ר אלי זלוצ'ובר, מומחה גדול מאד מר"ח טבריה, הטיפול הצטמצם לטפול שורש וסתימה, שניהם נעשו באותו תור, ובאותה הרדמה, טיפול לא כואב, לא הכי נעים, אבל, לא כואב, ומאד מקצועי והשן יצאה בסוף ממש יפה, וכמובן, מחירים עממים. ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
כבר המלצתי לך...:):)

• הוסף לסימניות
מכבי - לא!!!!!
15 סימני קריאה.
רופא שיניים מומלץ מאד מאד מאד (ואפשר להוסיף עוד כמה מאד'ים) הוא ד"ר אלי נבו, כבר הזכרתי אותו פעם פה בפורום.
מומחה במיוחד, ומטפל רק במה שצריך. הוא לא זול, אבל גם לא יקרן. מחיר ממוצע, ושווה כל שקל!
טרחתי אפילו לחפש לך את המספר: 03-6184457 (כנראה שזה מועיל, מגנטים על המקרר)

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה רופאים, הלכתי למכבי (כהנמן) ודווקא הייתי מאד מרוצה. גם המחירים זולים בהרבה. אלא - שמדובר בסתימות רגילות, והרופאים האחרים טיפלו בטיפולי שורש וכתרים.
ד"ר אלי אגרנט מקרית אונו רופא מעולה, דייקן מאד, והייתי מאד מרוצה מהטיפולים עצמם, אלא שהוא עובד בדייקנות רבה, ולא רגוע עד שהצבע של הכתר והגודל יהיו מדויקים 200%, אפילו אם צריך לבצע שוב, ולא היתה לי סבלנות לזה, גם נסיעות, וגם מחירים משולשים מכל מקום. שווה לטיפולים מיוחדים. לסתימות רגילות, בהחלט מספיק לי פה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

יישר כח לכל המגיבים! וכל הכבוד על הטלפונים המצורפים, מניות השכר שלכם זינקו פעם נוספת!!!
סורי על התודה המאוחרת מדי... פשוט, כמו להכעיס, בדיוק אתמול אתר פרוג נתקע לי ומיאן להיפתח בעקשנות תמוהה... (אולי גם הוא צריך טיפול???)
בכל אופן, אנסה לברר אצל הרופאים המומלצים על ידכם, ו... כן, מכבי הפסידה עוד לקוח פוטנציאלי...
יום טוב - הכל טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה