טיפול שורש - מוכרח להיות שזה כואב?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.

הענין הוא שהשבוע לאחר כאבים עזים בשן שכבר זמן רב מוזנחת עקב פחד אימים וחרדה איומה מרופאי שיניים, הלכתי סוף סוף והתחלתי טיפול שורש.

וזה כאב רצצצצצצח!
פשוט כאבי תופת.
קיבלתי 2 זריקות הרדמה שהיו כואבות אבל נסבלות ועוד אחת בתוך התעלה, סה"כ 3 זריקות
וזה כאב נורא! נורא! נורא!

זה כאב כ"כ עד שכל המזכירות והאססיטנטיות מכל בחדרים באו לראות מי זאת שצועקת ובוכה...
שעתיים אחרי הטיפול לא הפסקתי לבכות, וזאת למרות 20 וכמה שנותי...

הרופא אכן אמר שהאיזור מודלק ונתן אנטיביוטיקה,
אבל למה למען השם הוא המשיך לטפל ולחפור בתעלות אם יש דלקת?

בינתיים הוא שם לי סתימה זמנית, והמהלך הבא שלי הוא טיפול בהרדמה מלאה, אא"כ אני אשוכנע בכל מאת האחוזים שאני לא הולכת לסבול שוב את הכאבים האלו בהמשך הטיפול.

• הוסף לסימניות
הרדמה כללית זה לא כזה דבר בריא לגוף וגם מחליש מאאאאד

• הוסף לסימניות
בדיוק בשביל זה קיימת ההרדמה המלאה. אחת הסיבות שמבוגרים עושים אותה זה בגלל חרדה מרופאי שיניים.
קחי בחשבון שהרדמה מלאה זה לא פיקניק... דאי לך לשמוע באופן גורף מה כוללת ההתאוששות, בלי לדבר על הצד הכספי. אבל אם זה ברור לך ואת בכל זאת הולת על זה- שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה.
(בסוד אגלה לך שאני עברתי עשרות טיפולי שיניים מכל הסוגים כולל עקירות, טיפולי שורש וכתרים ואף פעם לא עברתי כאלו כאבים במהלך הטיפול כמו שאת מתארת. אם זה אכן לא כאבים פסיכולגיים אז תפני לרופא אחר פחות אגרסיבי.)

• הוסף לסימניות
המסקנה המתבקשת - תחליפי רופא, ודחוף!!!!! לא מטפלים עם דלקת!!!
נכון שאפשר לטפל בהרדמה מלאה, אבל מלבד הסיכון, זה לא מאד נעים, וזה טוב גם אם יש פה מלא טיפולים לעשות. ודאי שלא עושים את זה כל סתימה לחוד.
בעברי הרבה שנים של פחדים חזקים מאד, מנסיון אני יכולה לומר שגם טיפלתי אצל מומחה לילדים (!) בגז צחוק... וזה אכן עזר.
הציעו לי לקחת פעם כדור הרגעה, אלא שזה היה הרופא שיניים שעמד בדקות אלו לעקור לי שן, כך שזה לא היה רלוונטי..... אבל מן הסתם יש תרופות טבעיות שיכולות להועיל.
פתרון שמצאתי בשנים האחרונות ולי מאד עוזר - אני יושבת עם נגן, ומתרכזת במוזיקה. אבל - זה טוב כשאני יכולה לסמוך על הרופא.
ולאחר כל הדיונים שהיו פה, אני דווקא הלכתי השבוע למרפאת מכבי כהנמן בבני ברק (אחרי שדחיתי שנתיים שלוש את הטיפול הנדרש), ופגשתי שם רופאה מדהימה, שברגע שהייתי בידיים שלה הרגשתי רוגע שאני לא זוכרת אצל שום רופא. ונכון שזו היתה סתימה ולא טיפול שורש, אבל חלק מאד זה הפחד.

• הוסף לסימניות
ולאחר כל הדיונים שהיו פה, אני דווקא הלכתי השבוע למרפאת מכבי כהנמן בבני ברק (אחרי שדחיתי שנתיים שלוש את הטיפול הנדרש), ופגשתי שם רופאה מדהימה, שברגע שהייתי בידיים שלה הרגשתי רוגע שאני לא זוכרת אצל שום רופא. ונכון שזו היתה סתימה ולא טיפול שורש, אבל חלק מאד זה הפחד.[/QUOTE]

את יכולה לכתוב את שם הרופאה? כי גם אני דוחה את הטיפול בגלל פחד. (למרות שמבחינה הגיונית זה מצחיק, לסבול כל פעם שמכניסים משהו לפה לעומת פעם אחת של טיפול... אבל לכו תתווכחו עם פחדים...)

• הוסף לסימניות
חד וחלק, לא מטפלים בזמן של דלקת! הכאבים יכולים להקפיץ אותך עד לשמים [כמעט]!!
רק בשביל להוציא את הפחד שלך, והסיוט מהטיפול הזה, שווה לך לנסות עוד פעם אחת בהרדמה רגילה.
אבל רק כשאין דלקת!!!
אחרי שירדימו את האזור ויתחילו את הטיפול, אם זה כואב נורא - אל תמשיכי. גם אם הזריקה הייתה לשווא.
אין שום סיבה לסבול כ"כ מטיפולי שיניים.
אני אישית לא הייתי חוזרת לרופא כזה. הן מבחינת המקצועיות שלו, והן מבחינת הרגישות לפציינט.

אין לי מניות במכבי דנט, אבל אומר שוב, שמבחינת מקצועיות ומבחינת הרגישות למטופל - אני מאוד ממליצה!!! הם מתייחסים לכל אחד כאילו יש לו סיוטים נוראיים מטיפולי שיניים, ומאוד מאוד רגישים כלפייך!
מבחינת אמינות, אם הטיפולים שהם מציינים בבדיקה אכן נצרכים, איני יודעת לומר.
לא ביקשתי לפני כן הצעת מחיר מרופא אחר, כך שאיני יכולה להשוות.

• הוסף לסימניות
מכבי דנט מטפלים גם בחברי קופ"ח אחרות?

• הוסף לסימניות
כן, ויש להם הנחה ללקוחות פרטיים של 16%.
אני התחלתי טיפולים אצלהם כשהייתי במאוחדת, ואחרי שראיתי שאני ממשיכה שם, עברתי למכבי לתקופה הטיפולים. כך היה לי 25% הנחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;661585:
ד"ר שוחט אכן מומחה ביותר לעקירות מסובכות.

יש לך טלפון ופרטים שלו?
יש לך נסיון איש איתו או שרק שמעת עליו?

• הוסף לסימניות
אבא שלי מטופל ותיק אצל ד"ר שוחט, כולל השתלות מסובכות
ועד כמה שידוע לי הוא ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
תודה!
כבר שמעתי מהמון אנשים שמרוצים, אבל אני צריכה טלפון ואיפה הוא מקבל?

• הוסף לסימניות
מקבל ברח' הלל 10
טל. 6223050

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את ד"ר שיפר
שמעתי עליו שהוא מהפנט את המטופלים תוך כדי שיחות ודיבורים ולא מרגישים שום כאב

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על ד"ר קופר מירושלים, קרית משה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה