טיפול שורש שהסתבך

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול את דעתכם לאחרונה היו לי כאבי שיניים נוראי, הלכתי למספר רופאים אמרו לי שזה או עקירה או טיפול שורש, והפנו אותי לרופא בכיר בטיפולי שורש ואמרו לי שהוא יצליח להציל את השן ולא יעשה עקירה, וכך עשיתי, הלכתי אליו השכבתי לו כמה אלפי שקלים בשביל זה, ואופ לא עובר שבועיים מסיום הטיפול הבכיר כולל טיפול שורש וכתר בעלות של אלפי שקלים, והנה שוב מתנפח ויש דלקת רציני וצריך אנטיבוטיקה.
שאלתי האם לדעתכם הרופא יכול לומר לי מה אתה רוצה ממני ניסתי להציל לא הצלחתי בא נעקור, אבל את הכסף לא תקבל חזרה!!!!.????
למישהו קרה משהו דומה עם טיפול שורש???
תודה מראש לכל המגיבות\ים

• הוסף לסימניות
מוזר מאד ולא אחראי שעושים מיד כתר אחרי כזה טויפול שורש מורכב
בד"כ מחכים כמה חודשים לראות שהוא בסדר ונקלט

• הוסף לסימניות
הוא רופא בכיר, כנראה שיש לו בטחון עצמי מופרז. אדרבה לא היה לי כסף אחרי הטיפול שורש עצמו, שאלתי אותו אם אפשר עכשיו להשאיר את זה כך כמה חודשים, אז אמר לי בשופו"א, כמה שיותר מהר, כי זה יכול להשבר הסתימה על הטיפול שורש וכל הטיפול ירד לטמיון

• הוסף לסימניות
אז עושים מבנה וכתר זמני!

• הוסף לסימניות
ייתכן שאחרי האנטיביוטיקה לטיפול בדלקת הנוכחית השן תרגע ואז אכן הצלת את השן

• הוסף לסימניות
כמה שאני מבין, אם יש דלקת סימן שלא המיתו לגמרי את שורש השן.זאת אומרת שהטיפול לא היה מושלם,
וזו שאלתי האם במקרה כזה הוא צריך להחזיר את כספי.

• הוסף לסימניות
דיברתי איתו עכשיו, אמר תבוא נראה.--מעניין מה הוא יגיב-אני בדרך אליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה