נכתב ע"י אז מה;1732037:למה אני שואלת?
כי קבלנו הצעות מחיר ב-2+
וב-6....
השאלה אם זול שווה זול, או ש(יש טוענים) שיקר שווה יקר, ומחזיק לכל החיים וחומרים עמידים וכו'
לי זה נשמע מוגזם, אבל עניין אותי לשמוע את כיוון המחירים.
נכתב ע"י אז מה;1732037:למה אני שואלת?
כי קבלנו הצעות מחיר ב-2+
וב-6....
השאלה אם זול שווה זול, או ש(יש טוענים) שיקר שווה יקר, ומחזיק לכל החיים וחומרים עמידים וכו'
לי זה נשמע מוגזם, אבל עניין אותי לשמוע את כיוון המחירים.
נכתב ע"י אות ומופת;1732112:מנסיוני, יקר שווה יקר, ואני אשמח לפרט באישי (לא שזה סוד, סתם מיותר לכולם).
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1732127:לא ממש קשור, אבל לפני שרצים לעשות טיפול שורש, כדאי לקבל חוות דעת מעוד רופא.
לפעמים מספיקה סתימה עמוקה, ורופא מספיק מקצועי ובטוח בעצמו יבצע אותה, ומקסימום במהלך הטיפול אם יראה שבאמת יש צורך, יעשה סתימת שורש.
לי היה מקרה לאחרונה שקבלתי ממרפאה ציבורית 'זולה' הצעה לטיפולי שיניים הכוללת 3 סתימות שורש וכבר קבעתי תור לטיפול. משום מה החלטתי לקבל חוו"ד מרופא אחר, והוא ביצע בהצלחה 3 סתימות עמוקות, חסכתי 8 אלף ש"ח! חוץ מכאבים והרס השיניים שנגרם בשורש... שימו לב.
השיקול אם לעשות טיפול שורש או לא זה לא רק שיקול כספי,מנסיוני גם לא כל טיפול שורש מחייב מבנה וכתר, תלוי איזו שן וכמה תעלות, ובמידה ולא צריך מבנה וכתר- זה זול באופן דרסטי כמובן.
יווווווהשיקול אם לעשות טיפול שורש או לא זה לא רק שיקול כספי,
בטיפול שורש הורגים את השורש של השן שיש שם הרבה עצבים וכלי דם מה שלא נעשה בתהליך של סתימה
ולכן מה צריך לעשות?בטיפול שורש הורגים את השורש של השן שיש שם הרבה עצבים וכלי דם מה שלא נעשה בתהליך של סתימה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים