דרוש מידע טיפול שיניים בהדס ע"כ

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה על טיפול שיניים בהדסה, ודיס - באישי.
גם מה הטלפון שלהם?
ואם מתאים לילדה בת 4?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 4 טופלה שם כיוון שהיא היתה צריכה טיפול שיניים בטישטוש עמוק
הם מאוד נחמדים וחייכנים. והרופאה ממש קיבלה אותה בפנים מאירות, לבת שלי זו היתה חוויה מתקנת לטראומה שהיא חוותה במרפאת שיניים של קופת חולים.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 4 טופלה שם כיוון שהיא היתה צריכה טיפול שיניים בטישטוש עמוק
הם מאוד נחמדים וחייכנים. והרופאה ממש קיבלה אותה בפנים מאירות, לבת שלי זו היתה חוויה מתקנת לטראומה שהיא חוותה במרפאת שיניים של קופת חולים.
קופצת על האשכול.
בלי טשטוש הם גם טובים? ואיך האיכות? מחיר?

• הוסף לסימניות
לבנתיים היא עברה רק טיפול בטשטוש, שהגענו מלכתחילה לטיפול בהרדמה.
אבל בגלל האווירה הטובה שהם נתנו לבת שלי היא היתה כ"כ נינוחה שלא היה צריך הרדמה מלאה והם נתנו לה טשטוש. אני מקווה שהטיפול הבא יהיה כבר בלי טשטוש עמוק
לגבי האיכות אין לי תלונות ולגבי המחיר יש החזרים מהקופת חולים תלוי איזה קופה את.

• הוסף לסימניות
לבנתיים היא עברה רק טיפול בטשטוש, שהגענו מלכתחילה לטיפול בהרדמה.
אבל בגלל האווירה הטובה שהם נתנו לבת שלי היא היתה כ"כ נינוחה שלא היה צריך הרדמה מלאה והם נתנו לה טשטוש. אני מקווה שהטיפול הבא יהיה כבר בלי טשטוש עמוק
לגבי האיכות אין לי תלונות ולגבי המחיר יש החזרים מהקופת חולים תלוי איזה קופה את.
אפשר עוד שאלה? שמעתי שזה קצת סחבת - זה נכון?

• הוסף לסימניות
כמה אחינים שלי טופלו שם
מבחינת הטיפול הם היו מרוצה אבל זה עלה להם הון
ומליוון סחבתתתת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה