שיניים טיפול שיניים בהרדמה בבית חולים - המלצות בבקשה

• הוסף לסימניות
אנחנו בקופ"ח מאוחדת והבן שלי צריך לעבור טיפול שיניים בהרדמה בבית חולים, אני צריכה תור מהיר (הוא עוד מעט בן 5 וגם חבל על השיניים שבזמן הזה המצב מחמיר)
הייתי בבדיקה בהדסה עין כרם ואמרו שהתורים לעוד יותר מחצי שנה ואני צריכה לבוא במיוחד יום נוסף כדי לקבוע תור
לכן אני מחפשת מידע על בתי חולים אחרים, איפה מומלץ לטפל? ושיהיה זמינות תורים מהירה וצוות מקצועי ואדיב וסבלן
וגם האם צריך לבוא לבדיקה ראשונית? כבר היינו בכמה מרפאות לבדיקה ראשונית
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו פרטי אצל ד"ר שושנה שפירר ברמת גן,(היא גם נראלי ראש מחלקה שינייים לילדים בשיבא)
מומלצת ביותר עם ילדים ועשתה עבודה מדהימה!!! (הרדמה מלאה , כמעט כל שן הייתה צריכה טיפול...בגלל שהיה רגיל לישון עם בקבוק כמה שנים:(

072-330-8514​

מצדה 7 בני ברק מגדל ב.ס.ר 4​

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו פרטי אצל ד"ר שושנה שפירר ברמת גן,(היא גם נראלי ראש מחלקה שינייים לילדים בשיבא)
מומלצת ביותר עם ילדים ועשתה עבודה מדהימה!!! (הרדמה מלאה , כמעט כל שן הייתה צריכה טיפול...בגלל שהיה רגיל לישון עם בקבוק כמה שנים:(

072-330-8514​

מצדה 7 בני ברק מגדל ב.ס.ר 4​

הם עושים גם בהרדמה?
יש להם החזרים מהקופ"ח?

• הוסף לסימניות
בטח בהרדמה. או טשטוש או מה שאת בוחרת.
תתקשרי אליהם לפרטים:
072-330-8514

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות אצל דר נאדר בלי הרדמה
המזכירה אמרה לי שאין מי שיוצא ממנו להרדמה כללית

• הוסף לסימניות
תודה
אני כן מעוניינת בהרדמה כי כל השיניים כמעט צריכות טיפולים

• הוסף לסימניות
במאוחדת פינקס בתל אביב יש זמינות גבוהה יותר,
כאן יש המלצות:

• הוסף לסימניות
זה המספר של מאוחדת פינקס ת'א 03-776-0000
וזה האתר שלהם - לא ראיתי שיש להם טיפולי שיניים אבל אולי
בגלל שלא כתוב וצריך לברר איתם.
זה האתר ל ש ל ד"ר שושנה
זה השלבים למאמר שיכין אותך ואת הילד לטיפול:
1.פגישת ייעוץ והערכה רפואית
2. בדיקות טרום־הרדמה
3. יום הניתוח -ביום ההליך הילד מגיע בצום, מלווה בהורים
4. התאוששות ומעקב- לאחר הניתוח הילד מתעורר בהשגחה רפואית מלאה. רוב הילדים חוזרים לשגרה קלה תוך 24–48 שעות, עם הדרכה ברורה להמשך טיפול והיגיינה.
קרדיט לתוכן

• הוסף לסימניות
היי רציתי לשאול כמה עולה הרדמה כללית אצל ד"ר שושנה שפירר ואם יש החזר מקופ"ח מכבי

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת כמה עולה הרדמה באופן פרטי והאם יש החזר מכללית פלטינום

• הוסף לסימניות
חייבת להוסיף תגובה שלילת על ד"ר שושנה שפירר, מסייגת מראש שאולי אנחנו מקרה יוצא דופן
הבן שלי ילד מאאאדדד רגיש, שהרופאת שיניים במכבי רק ראתה את התגובה שלו לצילום היא ישר הפנתה אותנו לאסותא, לטיפול בטישטוש.
גם בטישטוש הטיפול לא עבד מחוסר שיתוף פעולה שלו וצעד אחרון לפני טיפול בהרדמה מלאה החלטתי לפנות אליה בעקבות המלצות פרוג ופרסום חיובי מאד באתר שלה, היא עשתה רושם של רופאת ליגה לילדים במצב כזה
אבל תכלס יצאנו ממנה בהרגשה ממש קשה
היחס שלה כלפי הבן שלי היה לא נעים, היא ניסתה להשרות אוירה נחמדה אבל היה נראה שהיא בלחץ מהסיטואציה יותר ממנו
את הצילום היא עשתה בכוח והבן שלי ממש בכה בסוף הצילום
כשהיא צחצחה לו שיניים בסוף הטיפול ראיתי טיפה דם על החניכיים שלו אז אמרתי בעדינות שיש לו דם ובטח לכן הוא בכה סוף הצילום, לא התכוונתי לבקר אותה ולא שום דבר
היא הסתובבה אלי בדרמטיות עם הכיסא ואמרה בקול המום שאם זאת הגישה שלי היא לא בטוחה שהיא מוכנה לטפל בי בכלל וחייבה אותי להראות לה איפה אני רואה דם ומתי הוא בכה בכלל.....

הבן שלי יצא משם אומלל ואני מושפלת ועם חור בכיס

אני באמת מחפשת באזור המרכז מישהי עם גישה מעולה לילדים רגישים מאד, אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה שיש שם כמה רופאים, מי הרלונטי?
ראיתי שם שלדר יפעת דובורובסקי יש התמחות בטיפול בילדים סרבנים
התכוונת אליה?

• הוסף לסימניות
אני יצאתי בתחושה קשה ואפס טיפול מדר נאדר. מאז הבן שלי בחרדות גדולות יותר..
מצטטת: "הבן שלך מפונק, תני לי לעשות את העבודה" ואז: "או שאתה יושב על הכיסא או שאמא יוצאת מהחדר." בטון ובגובה מאיים ומפחיד של בני דודים..
הבת הנוספת שלי זכתה לעקירה ללא הרדמה באותה מרפאה, "אמא, זה לא כואב.." והבת הרגועה והנינוחה שאף פעם לא סרבה לטיפולים, צרחה מכאב עד שעצרתי את ה"טיפול" מחוסר ברירה.
זה היה ככ מפחיד שהבן שלי ברח מהמרפאה עד הרחוב ממול.. כשאני עוברת ליד המרפאה של הנ"ל, אני שומעת צרחות אימה של ילדים..
סליחה על התיאור, פשוט מקומם אותי שמתארים אותו כמומחה לילדים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה