דרוש מידע טיפול שיניים בהרדמה מלאה לילדה בת 10 - איפה עושים?

• הוסף לסימניות
ילדה חרדתית מאד, ניסינו המון דרכים
יש לה כבר טיפולי שורש לעשות (שיניים קבועות) וטיפול אורטודנטי שמחכה שהשיניים יהיו מטופלות
אנחנו בכללית
עשינו את כל התהליך לקראת טיפול בהרדמה בשניידר
כמובן שהתשלום הוא מלא כי כבר בת 10
ביקשו 6000 שח ורצו שנשלם אותו עכשיו כדי לקבוע את התור
א-ב-ל,
תחזיקו חזק:
התור שהם יקבעו לנו הוא לשנת 2026 !!
(וכשאמרתי לנציגה שלא תקבע כי זה לא ריאלי אז היא הוסיפה ברוב חוכמה שלא כדאי לנו לדחות את זה עוד כי המצב של השיניים רק ילך ויחמיר.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..)

מכירים מקומות שעושים בזמינות גבוהה יותר? אפשר להגיע אליהם באופן פרטי?
אשמח לכל מידע בנושא,

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לילד קטן מטעם כללית במירב בבת ים הייתי מאד מאד מרוצה מכל הבחינות!
ולא לקח בכלל הרבה זמן, הרופאה הרגילה שלחה הפניה שזה דחוף, נדנדתי להם קצת טלפונית שלחתי מייל כי רציתי לתפוס לפני גיל 5 וקבעו לו תור ממש קרוב.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לילד קטן מטעם כללית במירב בבת ים הייתי מאד מאד מרוצה מכל הבחינות!
ולא לקח בכלל הרבה זמן, הרופאה הרגילה שלחה הפניה שזה דחוף, נדנדתי להם קצת טלפונית שלחתי מייל כי רציתי לתפוס לפני גיל 5 וקבעו לו תור ממש קרוב.
כללית היפנו אותך למרפאה בבת ים?

אני לא יודעת האם ההבדל בתורים הוא בגלל שזה שיניים קבועות, הם אמרו משהו שצריך רופא מיוחד..
בכל מקרה אנסה להתקשר למרפאה הזו לראות איתם ישירות
תודה!!

• הוסף לסימניות
אכן, הפנו אותי לבת ים
רק ראיתי כשעברנו את הטיפול שהיה שם נער בן 13 שעבר טיפול גם בהרדמה מטעם כללית, בגלל חרדה והמון טיפולים שלא הצליחו לעזור לו באופן רגיל, כנראה שזה מצוי שם
השרות והטיפול וכל התהליך שם היה מקצועי מאד, הרופאה הקבועה שבאנו אח"כ לביקורת התרשמה מאד לטובה שעשו עבודה נהדרת.

• הוסף לסימניות
אכן, הפנו אותי לבת ים
רק ראיתי כשעברנו את הטיפול שהיה שם נער בן 13 שעבר טיפול גם בהרדמה מטעם כללית, בגלל חרדה והמון טיפולים שלא הצליחו לעזור לו באופן רגיל, כנראה שזה מצוי שם
השרות והטיפול וכל התהליך שם היה מקצועי מאד, הרופאה הקבועה שבאנו אח"כ לביקורת התרשמה מאד לטובה שעשו עבודה נהדרת.
נשמע טוב
תודה על המידע!!
אדבר איתם

• הוסף לסימניות
יש מצב שאם יש לה טיפול שורש בשן קבועה והיא קטנה כ"כ, זה אומר שן עם אפקס פתוח, שאכן דורש טיפול מיוחד עם מיקרוסקופ ורופאים בודדים בכל קופה שעושים זאת.
מאחלת לך שתעברו את הכל ומהר ובהצלחה

• הוסף לסימניות
מכירים מקומות שעושים בזמינות גבוהה יותר? אפשר להגיע אליהם באופן פרטי?
אשמח לכל מידע בנושא,
תבדקי בפוריה בטבריה.
ותבקשי להכנס גם בהתרעה קצרה מראש
רפו"ש!

אגב, ניסיתם סדציה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגבי המחיר, אני עשיתי לילדה שהיתה בת 5 וחצי שאין כבר זכאות, שילמתי במכבי סביבות 2000 ש"ח.
אבל שוב אולי השוני הוא בשיניים הקבועות
כי הם משערים שיקח בין שעתיים לשלוש שעות לכל הטיפולים

• הוסף לסימניות
מה קורה בהדסה מבחינת תורים?
רק אומר שהמקצועיות שם ברמת על .

ביתנו היתה בת 10 - לא שתפה פעולה
מנהל המרפאה פרופ' גידי הולן היקר אמר שלגיל הזה אין הצדקה להרדמה
הבעיה היתה איבוד אימון של הילדה במטפלים
הוא עשה לה כמה טיפולים רק עם גז הצחוק תוך בנית אמון מלא ותקשורת בגובה הענייים עם הילדה .
לפני 12 שנים.

• הוסף לסימניות
בהדסה עין כרם - תורים להרדמה מלאה ממש רחוקים.
תורים לסדציה - חודש וחצי חודשיים.

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר פאדי בירושלים, ממש טוב!!
אבל אני לא יודעת אם הוא מטפל בלקוחות כללית.
תתקשרי אליו ותבדקי 02-6633688.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תבדקי בפוריה בטבריה.
ותבקשי להכנס גם בהתרעה קצרה מראש
רפו"ש!

אגב, ניסיתם סדציה?
סדציה זה גז צחוק?
כמו שהרופאי שיניים עושים או יותר מזה?
ואיך פוריה מבחינה מקצועית? עשיתם שם?

תכלס אני מיואשת ממש
לא מצליחה לקבוע תור
בשניידר זה תורים ל2026
כנ"ל בהדסה
במ.ר.ב בת ים הם לא יכולים לטפל (כנראה בגלל סוג הטיפולים שצריכה)

• הוסף לסימניות
סדציה זה גז צחוק?
כמו שהרופאי שיניים עושים או יותר מזה?
ואיך פוריה מבחינה מקצועית? עשיתם שם?

תכלס אני מיואשת ממש
לא מצליחה לקבוע תור
בשניידר זה תורים ל2026
כנ"ל בהדסה
במ.ר.ב בת ים הם לא יכולים לטפל (כנראה בגלל סוג הטיפולים שצריכה)
סדציה זה טשטוש.
הילד פשוט הופך לבובת סמרטוטים...
פוריה מעולים!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קורה במאוחדת לגבי הרדמה מלאה? לילד בן 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה