כללי טיפים בקורל - כל מי שיש לו עוד שיעלה

• הוסף לסימניות
דאבל קליק על הצל האפור מסביב לדף פותח את תיבת הגדרות העמוד

• הוסף לסימניות
לא הבנתי- איך אני מסדרת את המאסטר פייג' לימני ושמאלי.
הבוקלט לא ממש עוזר.

• הוסף לסימניות
הבטיחו שבעיית הפונטים נפתרה ב-X3
השבוע הזמנתי את הגירסה הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רכט4;53363:
טיפים לפה טיפטם לשם, שום דבר לא חשוב כמו עם מישהו יה מצליח לפתור את הקריסות הנוראות הללו.

דרך אגב בX3 באמת אין בעיות של נפילה? אין בעיות שפונטים מתחלפים ממחשב למחשב?????????

האם זה בקורל 9,כנראה שעשית עדכון ויש להם באג בעידכון.

• הוסף לסימניות
בקורל X3 כמעט ואין קריסות. ממש אפסי.

פונטים ממחשב למחשב עוד לא יצא לי לבדוק.

אבל בעיות שהיו גורמות לקריסה כמו עברית ואנגלית באותה פסקה או הדבקת ארטיסט טקסט לתוך פאראגרף טקסט וכו' שהיו תוקעות את התוכנה - לא קורות היום. לפעמים הוא קצת חושב, מתלבט, וחוזר לעצמו תוך כמה שניות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רכט4;53363:
טיפים לפה טיפטם לשם, שום דבר לא חשוב כמו עם מישהו יה מצליח לפתור את הקריסות הנוראות הללו.

דרך אגב בX3 באמת אין בעיות של נפילה? אין בעיות שפונטים מתחלפים ממחשב למחשב?????????

כמעט ואין קריסות (קצת יותר מהקריסות באינדיזיין וקצת פחות מהאילוסטרייטר), ואין שום בעי' עם הגופנים. ב"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רומינגטון;53374:
לא הבנתי- איך אני מסדרת את המאסטר פייג' לימני ושמאלי.
הבוקלט לא ממש עוזר.

BOOK רגיל גם אפשר, רק תדאג שגודל הדף בההגדרות יהיו נכונים.

קבצים מצורפים

• 1050.jpg
    KB 454.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
1) האם ניתן לסכם שכולם פה ממליצים לעבור לX3 ???!!!!!

2) מה המחיר???

3) והאם באמת אין לו בעיות מיוחדות?

4 ) האם יש כבר בעברית???

תודה מראש על התשובות

• הוסף לסימניות
רכט, לפני שאתה קונה, הייתי ממליץ שתנסה דמו DEMO, ולהחליט לבד. כמעט בטוח שתהי' מופתע לטובה!

• הוסף לסימניות
למה כשאני מנסה עם book הוא יוצר איזשהו דף אחד מאורך ולא שנים צמודים כמו שהצגתם פה (קורל 9)? תודה

• הוסף לסימניות
תשנה בהגדות העמוד על רוחב כפול (למשל 42 ס"מ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;52356:
לחיצה על SPACE שמחזיר אותך לחץ. (או לTOOL האחרון)

ומה עושים כשעומדים באמצע כתיבת טעקסט
ורוצים לחזור להחץ?
לחיצת SPACE יתן לך SPACE...

אז עושים CTRL+SPACE !!!

ואם יועיל לחסוך למישהו כמה מאות רגעים ביום והי' זה שכרי.

• הוסף לסימניות
כשסורקים תמונה, חתימות לדוגמא, יש לסרוק על אופציה של 'מסמך שחור לבן' (b/p( ואז בקורל אפשר לשנות את צבע החתימה ע"י לחיצה בלחצן ימני על הצבע הרצוי מסרגל הכלים, וכמו"כ להוריד את כל הרקע הלבן שמסביב, ע"י לחיצה על הריבוע הריק שבסרגל הצבעים (והפעם בלחצן שמאלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;55306:
כשסורקים תמונה, חתימות לדוגמא, יש לסרוק על אופציה של 'מסמך שחור לבן' (b/p( ואז בקורל אפשר לשנות את צבע החתימה ע"י לחיצה בלחצן ימני על הצבע הרצוי מסרגל הכלים, וכמו"כ להוריד את כל הרקע הלבן שמסביב, ע"י לחיצה על הריבוע הריק שבסרגל הצבעים (והפעם בלחצן שמאלי)

נקי כפיים כבר כתב את זה, אבל אם תביא לנו עוד כמה טיפים נוותר לך :)

נכתב ע"י נקי_כפים;52337:
שינוי צבע של תמונה-ביטמאפ שכתבה יעל: אין צורך בדרך הארוכה והמייגעת, אפשר לסרוק ישר לקורל להמיר לשחור לבן בתפריט ביטמאפ ואז השחור הוא מילוי והלבן הוא אאוטליין ואפשר לשנות צבעים כמה שרוצים.

• הוסף לסימניות
מדהים! הכל בקורל? אגב, דברים כאלה אפשר בפשטות מאוד לבצע באילוסטייטור, כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
מצטערת, אני חברה חדשה, אני מאמינה שאחזור על עוד דברים, לפחות כיוונתי לדעת גדולים...

• הוסף לסימניות
הוספה לטיפ המדהים של זעליג:

שיפט + קליק ימיני + גרירת האובייקט לאובייקט אחר, מעתיק את הצבע הפנימי.
אלט + קליק ימיני + גרירת האובייקט לאובייקט אחר, מעתיק את צבע הקו.
שיפט + אלט + קליק ימיני + גרירת האובייקט לאובייקט אחר, מעתיק את הצבע הפנימי והקו.

• הוסף לסימניות
שלום חברים
האם אתם יכולים להגדיר את ההבדל או את המעלות של הקורל מול האילוסטרייטר או הפוך

לעגל טקסטים ואובייקטים לפי נתיבים או יצירה ידנית עם המברשת הרגילה, יכול להביא לתוצאות טובות.
כשמעגלים טקסט, עדיף להשאיר בצד הטקסט האורגינלי, ככה אם רוצים לשנות שיוכלו לשמור על השם של המברשת הקיים, ואז אפשר לעשות לו UPDATE.

קבצים מצורפים

• 625.jpg
    KB 17.9 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה