כללי טיפים בקורל - כל מי שיש לו עוד שיעלה

איפוא וכיצד משיגים קורל X3 דמו.

ושוב אני שואל האם יש בעברית?

עוד

לחיצה על CTRL+K על מילה מפרקת אותה לאותיות, על מפט, מפרק למילים, ועל פסקה מפרק לשורות, לא על תיבת טקסט.
אולי יש כאלו שכבר יודעים, אבל יש כאלו שלא...

גירסת X3 קורל לסטודנטים (נו באמת... הרי כולנו סטודנטים...) במחיר של בערך 760 ש"ח עם 3 רשיונות!!!!

נצלו את ההזדמנות!!!

אני רוצה עם רשיון אחד ב253 ש"ח...

לא קראתי את כל הטיפים מהתחלה, אולי זה כבר נאמר,
אבל כשיש קבוצת אובייקטים ב'גרופ' ורוצים להוזיז אחד מהם, בלי לפרק את הקבוצה, אפשר ע"י לחיצה על ctrl ועל האוביקט הרצוי להזזה (מופיעים ידיות עגולות סביב האוביקט)

נכתב ע"י נקי_כפים;62134:
ונתנו תסביר לנו מה בדיוק עשית שם
יצרתי מברשת משורת טקסט, ואח"כ ציירי ידנית עם המברשת לפי הצורה שרצתיתי לקבל. האופציות שם מדהימות אותי כל פעם מחדש. (אפשר גם להחל על נתיב קיים את המברשת)

נכתב ע"י גרף;62179:
אני רוצה עם רשיון אחד ב253 ש"ח...
תפתח אשכול, אולי יהי' לך כמה שרוצים לקנות.

לא הבנתי איך עושים שאובייקט המברשת עצמו יתעגל, הרי כל הרעיון הוא כשהאובייקטים חוזרים על עצמם! איך בכלל עושים שיהיה רק אובייקט אחד במברשת?

אתה מדבר על מברשת מסוג שונה, ואני דיברתי על מברשת רגילה.
BRUSH
ולא
SPRAYER
כמובן שזה לא רק טקסט, זה גם אובייקטים והמון דברים שאפשר לעשות עם המברשת. אתה פשוט בעה"ב על האובייקט.

במברשת רגילה אין אצלי אפשרות ליצור מברשת חדשה. אולי תחכימני!!!

יש סימן של שמירה.
אגב, אתה יכול לבחור רק באובייקט אחד, ולא בכמה, ובשונה ממברשת SPRAY.

משהו שגיליתי הרגע!
עומדים על אובייקט שיש לו POWERCLIP (שיש בתוכו אוביקט/ים)
ולוחצים על CTRL - נכנס לתוכו למצב עריכה של האוביקט/ים שבפנים!!!
זה עובד בקורל 13, בדקתי ב-9, שם זה לא עובד.

ואיך אתה יוצא מזה?
שוב CTRL+קליק, אבל מחוץ לPOWERCLIP.
אותו דבר זה גם עם סימבול ושאר הדברים.

תודה שעזרת למצוא את הדרך חזרה. חפשתי ולא מצאתי.
לא הבנתי את הקטע של הסימבול

אסביר בקצרה.
אפשר לקחת משהו בקורל, ולעשות מזה סימבול, ברגע שיש סימבול, אתה יכול לשכפל את זה או להפוך אותו למברשת וכו', וכשאתה רוצה לשנות, אתה פותח את המקורי ברשימת הSYMBOL ומשנה רק את ההוא, והכל משתנה (כמו CLONE).

כדי ליישר טקסט לאחר שעגלו על מסלול אפשר גם לבחור את הטקסט בלבד - בעזרת CTRL
ואז להקיש על + זהו.

לא הצלחתי. באיזה גירסה אתה עובד?
בסך הכל הצלחתי לשכפל עוד פעם את הטקסט הזה (עם או בלי נתיב), אבל לא ליישר אותו, למה?

משהו חזק שאח שלי לימד אותי היום (הצעירים יודעים תמיד יותר טוב).
SHIFT+דאבל קליק על המלבן, יוצר לך מלבן מסביב לבחירה (אובייקטים שבחרת).
(וזה שונה מהCREATE BOUNDARY, שעושה נתיב מסביב לבחירה)

תודה לכולם!!! העברתם אותי קורס ענק, בעשרים דקות.

כדי שאוכל לשנן את הטיפים, לזכור אותם בעתיד, (וגם שבעוד שלשה וחצי חודשים, אני אפגין את הידע הזה...) גררתי לעצמי קיצור דרך על שולחן העבודה, אל האשכול הזה.

ע-נ-ק !

אז, ונתנו, מי אמר שחסר משהו לקורל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה