כללי טיפים וטריקים שנעזרים בהם

• הוסף לסימניות
אם כבר יש אשכול נעוץ של קישורים . אני בעד לנעוץ גם את זה.
הטיפים שלי - כשאני מעצבת לוגו ובוחרת פונטים בשבילו אני יוצרת שכבות חדשות - כל שכבה עם פונט אחר ואז מדללת בהתאם לצרכים שלי.
לאחרונה גיליתי שלאדובי יש תוספות לפוטושופ CS4/5 שניתן להוריד מהאתר שלהם. אחד מהם למשל הוא כלי שבעזרתו ניתן להפריד ביתר קלות בין עצם לסביבתו.
בפוטושופ אני ממש לא אוהבת את האוביקטים החכמים. לרוב מה שאני עושה זה יוצרת שכבה חדשה מתחת לצורה מסמנת את שניהם ומאחדת.
בתמונה - תמיד להעתיק את שכבת המקור ולעבוד על ההעתק. וגם ליצור העתק כל פעם שמרוצים כך שתמיד ניתן לחזור אחורה לא משנה כמה פעולות עשיתם מאז..

• הוסף לסימניות
נזכרתי בעוד משהו - כשאני עושה בגוגל חיפוש אחר איור אני תמיד מוסיפה את הסיומת AI או EPS זה מדלל את החיפוש ולרוב אני מוצאת את מה שאני זקוקה לו יותר בקלות ובוקטורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י simchah;561073:
בפוטושופ אני ממש לא אוהבת את האוביקטים החכמים.
למה? זה אחד הדברים הכי חכמים בתוכנות החדשות!
נכתב ע"י simchah;561073:
תמיד להעתיק את שכבת המקור ולעבוד על ההעתק. וגם ליצור העתק כל פעם שמרוצים כך שתמיד ניתן לחזור אחורה לא משנה כמה פעולות עשיתם מאז..
שימי לב לאפשרות של סנפשוט בהיסטורי. היא משמרת לך מצב מסויים שאליו את יכולה לחזור כל פעם. זה נשמר עד שאת סוגרת את הקובץ.
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י simchah;561073:
בפוטושופ אני ממש לא אוהבת את האוביקטים החכמים. לרוב מה שאני עושה זה יוצרת שכבה חדשה מתחת לצורה מסמנת את שניהם ומאחדת.

פשוט יותר - לעמוד על השכבה>לחצן ימני > Rasterize Layer
ומומלץ לנקוט בצעד הזה רק כשבאמת צריך אותו.

• הוסף לסימניות
בנוגע לאוביקטים החכמים. אתם לא יכולים למחק מהם צבעים בכלי הקסם - או שאני טועה... וחוץ מהאפשרות של להגדיל ולהקטין מבלי פגיעה ברזולוציה - האם זה באמת נותן משהו?

• הוסף לסימניות
את יכולה לדגום בכלי הקסם, ולהשתמש במסכה כדי להעלים את החלקים הנבחרים.
אבל מה שבאמת מפריע לי זה חוסר האפשרות לנעול את המסכה לשכבה.

(אגב, שימוש במסיכה תמיד מומלץ יותר ממחיקה, משום שניתן להתחרט במקרה הצורך)

• הוסף לסימניות
אובייקטים חכמים זה אחד החידושים היותר אדירים של הגירסאות האחרונות.
הגדלה והקטנה, אפקטים ניתנים לעריכה, שכפול ושינוי בכולם, ועוד

• הוסף לסימניות
לחיצה על השכבה החכמה (בחלון) פעמיים פותח את המסמך המקורי
נעזרתי בזה רבות, אפי' שהעתקתי אוביקט מאילו' ולא שמרתי אותו, ברגע שלחצתי פעמיים , נפתח לי מסמך באילו' עם הקובץ הנ"ל --- גאון!!!

• הוסף לסימניות
כמו שציינתי בעבר.. בתחילת דרכי רק.. לומדת מכם המון.. תודה..

• הוסף לסימניות
"לא הבישן למד"
לכולנו עוד יש מה ללמוד, מי יותר ומי פחות.
מה שבטוח, מי שלא מתבייש לברר ולהוסיף ידע, יש לו סיכוי רב בהרבה להצלחה ממי שמנסה לשדר אני הכי מקצועי, והכי חכם מכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה