כללי טיפים ועזרים למעצבים + קובץ PSD

• הוסף לסימניות
רק חבל שהאתר שלך סגור ברימון....:(

• הוסף לסימניות
סגור ברימון ובאתרוג פתוח!:confused:

• הוסף לסימניות
אז מה עושים?
דברו עם רימון או עם מי שצריך,
אין תוכן לא הולם באתר שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cubes;508841:
אז מה עושים?
דברו עם רימון או עם מי שצריך,
אין תוכן לא הולם באתר שלי.
אנסה לשלוח פניה בדבר סינון אתר.
נראה אם זה יהיה יעיל...

• הוסף לסימניות
אשמח לעדכון בנוגע לכך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;508988:
אנסה לשלוח פניה בדבר סינון אתר.
נראה אם זה יהיה יעיל...
התשובה שקיבלתי מרימון:
לאור הערתך נבדק הקישור ששלחת ונמצא כי הוא אינו מתאים למסלולך.
קיימת אצלנו אפשרות יצירת רשימת אישית, בה אפשר לבחור אילו אתרים ממסלול הגלישה שלכם הנכם רוצים לסגור או לפתוח לגלישה באופן קבוע.
אנא צרו קשר עם נציגי שירות הלקוחות שלנו בטלפון מספר *8900, ושאלו אותם על שירות "הנטו שלי".
קיימת אפשרות נוספת במידה והינכם משתמשים באפשרות המעבר בין מסלולים, תוכלו לעבור למסלול פתוח יותר ולגלוש בקישור הנ"ל בחופשיות.
???
(טוב, אני מכניסה אותו לרשימה הלבנה שלי...)

• הוסף לסימניות
אולי זה בגלל הכרטיסי ביקור, שיש שם תמונה אחת של בחורה עושה יוגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה