נכתב ע"י pinati;1233394:נראה לי שגילתי עוד טיפ:
להפשרת לחם במיקרוגל-
הניחו במיקרוגל עם נייר סופג. והלחם יוצא כמו חדש![]()
נכתב ע"י פרינטופ;1232753:אשאל את בעלי כשיגיע, בעז"ה.![]()
נכתב ע"י למען דעת;1233916:הוא טרם שב?
נכתב ע"י מירי456;1233110:מישהו ניסה לנקב את הביצים לפני הבישול?
זה לא נשמע לי...
זה לא נשמע לי...
נכתב ע"י pinati;1233394:נראה לי שגילתי עוד טיפ:
להפשרת לחם במיקרוגל-
הניחו במיקרוגל עם נייר סופג. והלחם יוצא כמו חדש![]()
נכתב ע"י אמאשל2;1234111:כדי שה"צהוב" של הביצה לא יצא אפור, לשים מעט חומץ במים של הבישול.
נכתב ע"י eden7115;1233327:התלבטתי אם לכתוב לך והחלטתי שכן...
אם הורדת לפני כשבוע משהו שמישהו טרח להוריד במיוחד, להתאים לגודל מסך, לסגור לPDF ולהעלות לפורום - מן הראוי שתפני לקישור בו ניתנו ההורדות, או לפחות תתני קרדיט...
אני מדברת על האשכול הזה שבו הועלו הקבצים שהעלית לפני כשבוע.
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1226344#post1226344
זה לא נשמע לי...
נכתב ע"י נעמהart;1234613:סורי
אין לי מושג על מה את מדברת, את יצרת את הקבצים?
שלחו לי את הקבצים האלה במייל... עם עוד רשימת תפוצה ענקית...
אין לי מושג מי יצר אותם, ונזכרתי שיש כאן אשכול כזה אז העליתי.
אני מתנצלת, רק עכשיו אני רואה שהעלית אותם שם.
ממש לא שמתי לב, אני לא מתעמקת בכל אשכול...
אם את טרחת לעצב אותם למה לא שמת איזה קרדיט בעצמך?
כדאי לקחת בחשבון שכל מה שמעלים לכאן, יש אנשים שמורידים ושולחים מיד...
וזה לא פעם ראשונה שאני מקבלת במייל קבצים שפגשתי כאן.
לתשומת ליבך וכל שאר המעלים.
בכל אופן תודה על ההערה![]()
נכתב ע"י תמר;1234684:מכירים את השיטה להפרדת ביצים עם בקבוק?
אני ניסיתי, וזה קלי קלות!!!
אם זה יעניין מישהו, אני יעלה תמונות וסרטון..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון ו-הלל א.2 //