דיון טיפים כיצד לשמר ירקות ופרות מעכשיו עד פסח!

• הוסף לסימניות
מלפפןנים - לעטוף אחד אחד בנייר סופג ולהכניס לשקית ניילון

• הוסף לסימניות
בטטה, לאחסן בקרטון! (זה לא סתם בחנויות זה נארז בקרטונים...)
סופג את כל הלחות, גם תפוא

וכן אשמח לטיפים של אחסון עד כמה שאפשר לא במקרר (על מנת שלא להכביד על המקרר....)

• הוסף לסימניות
אחסון במקרר:
מלפפונים - להכניס לשקית כפית/סכין מתכת. נשמע מצחיק, אבל עובד פלאים.
כל העליים והירוקים - לעטוף במגבת או בנייר סופג.
אחסון בחוץ:
להרחיק מהירקות/פרות את התפוחי עץ והבננות, הם גורמים להבשלה מהירה.

• הוסף לסימניות
אשמח לטיפים לשימור החסה שלא כוללים כלים מיוחדים יען כי אין לי כאלו ולא כוללים מתכונים לריבת חסה ;)
אני שמעתי על לעטוף בנייר סופג במגירה של המקרר- לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
לגבי חסה- משרה במים+ סבון ואח"כ שוטפת ומסננת את כל המים. מעבירה למגבת שסופגת היטב, ומשאירה פתוח ככה בחוץ בערך חצי שעה. אח"כ עוטפת היטב במגבת דקה ומכניסה לתוך קופסא גדולה למקרר. (הקופסא פתוחה חלקית)
החסה נשמרת לי ככה גם שבועיים.

• הוסף לסימניות
מה עושים עם תפו"א שהיו נראים מעולה ביום חמישי והיום כבר פה ושם הוריקו פניהם ?

• הוסף לסימניות
גם לי, רוב השק הפך לירקרק כבר!! הם היו מעולים לפני כמה ימים! מה עושים?? ממה זה נובע??

• הוסף לסימניות
לגבי חסה אני שוטפת ושמה עם בקופסא אטומה עם נייר סופג בין שכבה לשכבה
מחזיק קרוב לשבועיים

• הוסף לסימניות
מלפפון מספיק לשים נייר סופג בודד או סמרטוט קטן בשקית של כל המלפפונים, לא חייב לעטוף אחד אחד
מנסיון של שנים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מלפפון מאד כדי לשים בנייר סופג במקרר שומר על הטריות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה