טיפים לאינקינג מקצועי

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על הקו הייתי רוצה לשואל אותכם איזה תוכנה אתם ממליצים לקו מהיר וקליל? הרבה פה משתמשים במנגה, מה היתרון של הקו שלה? האם גם בפוטושופ יש איזה מברשת "נעימה לעין"? או אולי יש עדיפות כבר לאינקינג ידני?

חשוב לי מאד דעתכם בעניין כי באמת השלב של אינקינג יכול לקחת הרבה זמן עד שמגיעים לתוצאה הרצויה.

אז בבקשה תנו טיפים לשיפור של האינקינג,
תודה מראש לכל העונים

נ.ב. ידוע לי שיש הרבה טיפים ברשת הכללית אך אני ועוד כמוני חסום להם, בדרך כלל מדובר בבלוגים עם תוכן בעייתי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אני צריכה אישור לפתיחה, אפשר חשיפה קטנה לתוכן?

• הוסף לסימניות
מצורף

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 112.3 · צפיות: 19
  • 2.JPG
    KB 70.5 · צפיות: 13
  • 3.JPG
    KB 65.8 · צפיות: 13
  • 4.JPG
    KB 70.7 · צפיות: 11
  • 5.JPG
    KB 56.4 · צפיות: 11
  • 6.6.JPG
    KB 90 · צפיות: 12
  • 7.7.JPG
    KB 67.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עוד לפני שקראתי - המון תודה ,נראה חומר יקר ערך!
ונראה לי אין פה מישהו שלא עשית איתו איזה חסד אז הנה גם אני ברשימה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1712467:
אם כבר מדברים על הקו הייתי רוצה לשואל אותכם איזה תוכנה אתם ממליצים לקו מהיר וקליל? הרבה פה משתמשים במנגה, מה היתרון של הקו שלה? האם גם בפוטושופ יש איזה מברשת "נעימה לעין"? או אולי יש עדיפות כבר לאינקינג ידני?

דווקא הקו שעשית באילוס' יצא מהמם - חלק וזורם.
אבל אם את רוצה להקל ולזרז את העבודה - תעברי למנגה 5.
טיפ מנסיוני -את שכבת הקו תאיירי בשכבה ויקטורית (בשכבות-ניו וקטור לייר)
כי אח''כ את יכולה לשנות,להוזיז, לחבר, ואפילו לעבות ולדקק בשביל ליצור קו קליל יותר (ב''וקטור קונטרול''),
את שכבות הצבע אל תעשי ויקטורי כי זה עלול לסבך אותך קשות.
מבחינת צבע אפשר להגיע לרמות מטורפות גם במנגה
אבל תוכלי לסגור את הקובץ בפוטושופ ולגמר בפוטושופ.
שימי לב כשאת סוגרת את הקובץ בפוטושופ השכבה הויקטורית הופכת לרגילה
ולא ניתן לבצע בה עוד שינויים רבים כ''כ.
(כשלמדתי בפרוג לא שמו דגש על הקו הויקטורי וחבל. רק אחרי שמישהו כאן בפורום ציין את האפשרות הזו נפקחו עיני.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה