טיפים לדרומיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;738671:
אם אתם שואלים אותי.
שום מקום לא מוגן פרט לחדר ממ"ד.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חדר מדרגות בטח שלא.
תחשבו שאם טיל פוגע בבנין באמצע שלו... אין כלום מתחת!!! שום דירה לא!!
סכנת נפשות! אבל אין לאן לברוח אז כולם בורחים למדרגות.
מישו צריך לדאוג שיהיה ממדים בכל בניין.
בכל בניין באשדוד במקלט למטה יש חנות/מכירה/מחסן...
היו שאמרו שאנשים לא יכולים תוך 45 שניות לרוץ עד המקלט.
אין לזה הסבר רק רחמי שמים.
אני לא יוצא לחדר מדריגות ומעדיף לשהות במטבח בהקפדה שלא להיות מול הדלת של המרפסת של המטבח אלא מול קיר כך אני מבטיח את עצמי מרסיסים
אפשרות עדיפה יותר - בהול סמוך לדלת הכניסה זה המקום הכי מתאים מבחינתי
עוד יותר בטוח הפרוזדור שבין החדרים מהכיוון של הקיר החיצוני יש לי שני קירות, הקיר החיצוני של החדרים והקיר הפנימי שחוצץ בין החדר לפרוזדור, שם אין חלונות ולא פתחים

• הוסף לסימניות
"כבבת עיני שמרתי אתכם מכל רע"
הקב"ה איתכם, שומר עליכם כבבת עינו, אין אפילו רסיסון לא מכוון,
נתחזק מאוד אם תכתבו כאן סיפורי השגחה
בכל מקרה הצלחתם להעביר טוב את תחושת הפחד שלכם,
נשאר לנו רק להתפלל לשלומכם ולקוות למחית זכר עמלק וכל חבריו מתחת השמים

• הוסף לסימניות
מה עם לימודים מחר, יש למישהו מידע בנושא?

• הוסף לסימניות
פיקוד העורף החליט לחדש את הלימודים בדרום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;739218:

אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;739218:
הרי לפניכם סיפור השגחה - בעברי, בהייתי חייל, יחד עם חברי לצוות (יחידה מובחרת) הוצבנו לביצוע משימה במוצב דלעת בלבנון, כשנודע למחבלים (היתה פליטת פה במכשיר קשר על המצאותנו במוצב - כמובן שהכל בידי שמים) שיש כאן חבר'ה מיחידה מובחרת שמסתמא באו למבצע, הם הפיתעו אותנו בירי טילים ופגזים למוצב (אירוע זה היה מוכר לכל מי שהיה בגזרה) וכאן הניסים מתחילים...
אני שמרתי באותו עת באחד העמדות של המוצב, אינני זוכר למה אך בעת ההפגזה יצאתי לשניה, ואז פגע פגז כ - 1 מטר מהעמדה החלון מפלסטיק התנפץ לרסיסים, שנתקעו בחלון ממולו (בערך בגובה הראש) וכנראה שאם היתי נשאר שמה, לא היתי כותב שורות אלה.
עוד נס בעמדה אחרת היו חברי לצוות עם מיכשור מיוחד של היחידה ובין היתר בלון חנקן 42 ליטר, המחבלים ירו טילים לתוך העמדה ופגעו ממש ליד, הציוד נהרס, אחד מהכדורים שירו נכנס לתוך העמדה וקיפץ וכמעט פגע בבלון.
בחסדי שמים רק המפקד נפצע קל, קיבל כדור באיזור הכתף, חבר אחר נפצע קל מאוד.
לאחר האירוע הלכתי לבית-כנסת לברך הגומל.
דעו שהשגחה פרטית יש כל הזמן - רק צריך עינים לראות את זה. (כפי שרואים מהמגילה).
חברינו בדרום תחזיקו מעמד, הקב"ה אוהב אותנו ורוצה בטובתינו, לכן אם זה מצבינו - חייבים לחזור בתשובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;739203:
אני לא יוצא לחדר מדריגות ומעדיף לשהות במטבח בהקפדה שלא להיות מול הדלת של המרפסת של המטבח אלא מול קיר כך אני מבטיח את עצמי מרסיסים
אפשרות עדיפה יותר - בהול סמוך לדלת הכניסה זה המקום הכי מתאים מבחינתי
עוד יותר בטוח הפרוזדור שבין החדרים מהכיוון של הקיר החיצוני יש לי שני קירות, הקיר החיצוני של החדרים והקיר הפנימי שחוצץ בין החדר לפרוזדור, שם אין חלונות ולא פתחים
אכן זה גם ה"ממ"ק" שלי רק השכנים מקומה 4 יורדים ליד הדלת שלי בחוץ... נו נקוה שסיימנו עם העניין הזה אחת ולתמיד:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הרי לפניכם סיפור השגחה - בעברי, בהייתי חייל, יחד עם חברי לצוות (יחידה מובחרת) הוצבנו לביצוע משימה במוצב דלעת בלבנון, כשנודע למחבלים (היתה פליטת פה במכשיר קשר על המצאותנו במוצב - כמובן שהכל בידי שמים) שיש כאן חבר'ה מיחידה מובחרת שמסתמא באו למבצע, הם הפיתעו אותנו בירי טילים ופגזים למוצב (אירוע זה היה מוכר לכל מי שהיה בגזרה) וכאן הניסים מתחילים...
אני שמרתי באותו עת באחד העמדות של המוצב, אינני זוכר למה אך בעת ההפגזה יצאתי לשניה, ואז פגע פגז כ - 1 מטר מהעמדה החלון מפלסטיק התנפץ לרסיסים, שנתקעו בחלון ממולו (בערך בגובה הראש) וכנראה שאם היתי נשאר שמה, לא היתי כותב שורות אלה.
עוד נס בעמדה אחרת היו חברי לצוות עם מיכשור מיוחד של היחידה ובין היתר בלון חנקן 42 ליטר, המחבלים ירו טילים לתוך העמדה ופגעו ממש ליד, הציוד נהרס, אחד מהכדורים שירו נכנס לתוך העמדה וקיפץ וכמעט פגע בבלון.
בחסדי שמים רק המפקד נפצע קל, קיבל כדור באיזור הכתף, חבר אחר נפצע קל מאוד.
לאחר האירוע הלכתי לבית-כנסת לברך הגומל.
דעו שהשגחה פרטית יש כל הזמן - רק צריך עינים לראות את זה. (כפי שרואים מהמגילה).
חברינו בדרום תחזיקו מעמד, הקב"ה אוהב אותנו ורוצה בטובתינו, לכן אם זה מצבינו - חייבים לחזור בתשובה.

וואו.
מרגש ממש.
סיפורים כאלו מזכירים לנו כי לכל כדור יש כתובת..
ואין אדם נוקף אצבע למטה אא"כ מכריזים על כך מלמעלה...
מעורר לתשובה.

• הוסף לסימניות
הפסקת אש???

אנחנו ממשיכים והם ממשיכים
אנחנו ממשיכים להתפלל והם ממשיכים לשלוח טילים
אשרינו שאנו מיושבי בית המדרש

• הוסף לסימניות
אתמול חזרתי הביתה, אחרי שהיה ממושכת אצל ההורים,
האוטובוסים של אגד (350, 450) לא גמרו לפלוט אנשים..... כולם חזרו הביתה.

• הוסף לסימניות
ב"ה!
הטילים נגמרו אך הנפגעי חרדה עדיין לא שבו למסלולם!
קרובת משפחתי בת חודשיים!! נפגעת חרדה!!! מאושפזת!!!! מטיל שנפל קרוב לביתם וזעזע את הבית ויושביו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;739714:
ב"ה!
הטילים נגמרו אך הנפגעי חרדה עדיין לא שבו למסלולם!
קרובת משפחתי בת חודשיים!! נפגעת חרדה!!! מאושפזת!!!! מטיל שנפל קרוב לביתם וזעזע את הבית ויושביו.

בת חודשיים? מה לה ולחרדה? איך זה מתבטא? ה' ישמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;739785:
בת חודשיים? מה לה ולחרדה? איך זה מתבטא? ה' ישמור.

את לא מכירה תינוקות שכל רעש קטן מבהיל אותם נורא? אז ק"ו רעש של טיל!!!! בהלה עמוקה. (נפגעי) חרדה זה מצב פיזיולוגי ממש ולא כמו שחושבים "זה פסיכולוגי - תחשוב טוב יהיה טוב וכו'" - ה' ישלח לה רפואה שלמה במהרה!

• הוסף לסימניות
הטיל שנפל קרוב לביתם הרעיד את הבית והבום היה גדול מאוד וכל המשפחה היתה בפאניקה, ומאז היא משלשלת ומקיאה, כשהגיעו לביה"ח (שהיה במקלט) הם לא היו היחידים, הרבה תינוקות נפגעי חרדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;739796:
את לא מכירה תינוקות שכל רעש קטן מבהיל אותם נורא? אז ק"ו רעש של טיל!!!! בהלה עמוקה. (נפגעי) חרדה זה מצב פיזיולוגי ממש ולא כמו שחושבים "זה פסיכולוגי - תחשוב טוב יהיה טוב וכו'" - ה' ישלח לה רפואה שלמה במהרה!

גם פסיכולוגי זה אמיתי ממש...
ולא כמו שחושבים ""תחשוב טוב יהיה טוב"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;739796:

גם פסיכולוגי זה אמיתי ממש...
ולא כמו שחושבים ""תחשוב טוב יהיה טוב"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;739797:
הטיל שנפל קרוב לביתם הרעיד את הבית והבום היה גדול מאוד וכל המשפחה היתה בפאניקה, ומאז היא משלשלת ומקיאה, כשהגיעו לביה"ח (שהיה במקלט) הם לא היו היחידים, הרבה תינוקות נפגעי חרדה.
מזעזע לשמוע. איזה השלכות לכיוונים שלא חושבים עליהם אפילו.
אנחנו בכל מקרה ממשיכים להתפלל ואפילו בן השלוש חזר מהגן עם ידע עדכני ומפורט על המצב בדרום (הגננת הראתה להם בעיתון) והם אמרו תהילים.
נ.ב.הם מחזיקים שם בבית חולים פסיכולוג לתינוקות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;739912:
מזעזע לשמוע. איזה השלכות לכיוונים שלא חושבים עליהם אפילו.
אנחנו בכל מקרה ממשיכים להתפלל ואפילו בן השלוש חזר מהגן עם ידע עדכני ומפורט על המצב בדרום (הגננת הראתה להם בעיתון) והם אמרו תהילים.
נ.ב.הם מחזיקים שם בבית חולים פסיכולוג לתינוקות?
אני מאמינה שנותנים זריקת הרגעה, אבל בכל מקרה זה מזעזע!

• הוסף לסימניות
משהו מדהים

חתכתי מסרטון בשם שעת האפס 3 מהדברות

קבצים מצורפים

• אין נפגעים.wmv
    KB 690.7 · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה