פרווה טיפים לטשולנט פרווה מוצלח

• הוסף לסימניות
התנדבתי להכין טשולנט פרווה לצדיקים בחיידר לרגל סיום מסכת ב"ה.
רוצה להכין היום בלילה ולהשארי על הפלטה כל הלילה שמחר בבוקר יקחו לכיתה.
אשמח לטיפים שיהפכו את התבשיל למוצלח יותר.
לדוגמא: תמיד אני מסתבכת עם נושא הגריסים
בבישול ממושך הם נדבקים לתחתית של הסיר ונשרפים
איך אפשר למנוע את זה???
אשמח לכל טיפ נוסף שיש לכן לתת לי כדי לשמח את הת"ח החמודים האלה.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
העלו כאן לפני כמה זמן

קבצים מצורפים

• צולנט פרווב מתכון.pdf
    2.5 MB · צפיות: 98
  • הוסף לסימניות
אמא משקיענית כל הכבוד
לגבי הגריסים והשעועית אני שמה בשקיות ופותחת לקראת סוף הבישול. ז"א אם אני מכינה ביום חול פותחת שעתיים לפני סיום הבישול ומערבבת מידי כמה זמן שלא ידבק למטה
קישקע אני שמה גם בשקיות ומחוררת את השקית שיקבל את הטעם
הרבה נחת!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התנדבתי להכין טשולנט פרווה לצדיקים בחיידר לרגל סיום מסכת ב"ה.
רוצה להכין היום בלילה ולהשארי על הפלטה כל הלילה שמחר בבוקר יקחו לכיתה.
אשמח לטיפים שיהפכו את התבשיל למוצלח יותר.
לדוגמא: תמיד אני מסתבכת עם נושא הגריסים
בבישול ממושך הם נדבקים לתחתית של הסיר ונשרפים
איך אפשר למנוע את זה???
אשמח לכל טיפ נוסף שיש לכן לתת לי כדי לשמח את הת"ח החמודים האלה.
תודה!!!
אני אהבתי את המתכון של הני-
https://www.prog.co.il/threads/מתכון-מוצלח-לטשולנט-פרווה-כמו-בטשולנטיה.506503/post-7165775

• הוסף לסימניות
אני דווקא ראיתי שלא כדאי לערבב אחרי הוספת הגריסים, כך הם לא נדבקים לתחתית.
כמובן, ניתן להוסיף מים לפי הצורך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה