מידע שימושי טיפים ליום צילום

• הוסף לסימניות
הי
אני רוצה ללכת השבוע לצלם את הבת שלי בת 5 חודשים
ביום שישי בפארק
אני ישמח לקבל טיפים לצבעים, תנוחות ,גובה המצלמה וכל מה שאפשר...
לא עשינו לה ניו בורן ואני ממש מתחרטת:(
אז דואגת לעצמי לפיצוי...

תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
איזה מתוקה!
תנוחות וזוויות: נראה שהיא מרימה את הראש טוב... תוכלי לצלם אותה מהזוית שבה התמונה השניה, קצת יותר אלכסוני ופחות ישר.
כמובן- תרדי לגובה שלה ממש, הווי אומר תשכבי על הרצפה כשאת מצלמת אותה.
אל תקרבי מידי- שלא יתעוות הפרצוף.
תוכלי גם להניח אותה על הרצפה/דשא, שוכבת לגמרי, ולצלם אותה מלמעלה לגמרי. אבל! שימי לב לצלם מעל הראש ממש או מאחורי הראש, לא להגיע מהצד של הגוף באלכסון כי אז רואים סנטר ולא פנים.
שעות: שעתיים אחרי הזריחה או שעתיים לפני השקיעה.
אביזרים: כדאי להצטייד באביזרים קטנים ומחמיאים (לא בגודל של הפו הדוב...)
עדיפות למשהו שהיא אוהבת ויכולה לעשות איתו משהו, ונרארה טוב. לדוגמא: דובון קטן, מכונית (?) קטנה וכדו'.

מקווה שברור...
אם יש לך שאלות ספציפיות- מוזמנת לכתוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הי אמא
יש לך ממש בובה לזלילה
מבינה שאת הולכת לצלם אותה...
כמה עיצות קטנות;
$תבדקי קודם כל שהמזג אויר נוח עם שמש שיהיה אפשר לצלם אותה בקלילות ולא מסורבלת ( בימים האחרונים היתה שמש חמימה וראות מצוינת שמשפיעה על התאורה)
$תמצאי לך מקום מוצל לצלם. שהשמש לא תעשה 'שרוף' על הפנים של הילדה.
$לפי התמונות התינוקת שלך בהירה (בלי עין הרע) ולכן נראה לי שיחמיא ויאיר לה בגדים בצבעים חיים (פחות בהיר, אומנם בגד בצבע לבן זה מיוחד!! ואולי יפה לה)
$תנסי לחפש מקומות שהרקע הוא בצבע מנוגד לצבע הבגד(שיבלוט)
$זה לפעמים גיל קשה,
מומלץ שתביאי מישהיא שתנסה להצחיק או לגרום לה להסתכל לכיוון שאת רוצה.
לא תמיד התמונה המנצחת היא זו עם החיוך הכובש(גם) מספיק שתידאגי לאביזר חמוד ובולט שיהיה עליה או ביד זה מאוד יוסיף.
לדוג' אוזניות קשת יפות, בובה או דובי גדול , איזה אוכל, סרט על הראש- יעשה את זה, וכו' כיד הדמיון הטובה...
$לגבי זויות צילום- תמיד עדיף לצלם מגובה העיניים( שלא תצטרך להסתכל אליך למעלה או להוריד את הבט, ככה שנשארת עם עיניים כמעט עצומות.) אפשרי לגוון בתמונה מלמעלה להראות את היופי הקטן הזה...
זוית מקדימה שרואים את הראש ואת הגוף באלכסון.
$תתקתקי תמונות ובבית תסנני מה שפחות.
$תחליטי בבית איזה גרדרובה את מתאימה לה, שתקדשי את הסבלות לצילום ולא על ההתאמה.
$תמיד תמונה עם אבא ואמא ממיסה, יד שלה על יד של ההורה זה קטן מול ענק...
$תנסי להנות מהחוייה ולא להוציא את הכוח והחשק רק על התמונות

ב"ה זכית באוצר על זה הפוקוס, כל השאר זה תוספות
בהצלחה ובהנאה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה