נכתב ע"י sara100;1110700:בראש מילה: יכול להיות שהגלגלי עזר רופפים...
אל תתנו לילד ללמוד לנסוע בלי גלגלי עזר באופניים בגודל 18 אלא שהם יגיעו לרצפה. (יש לי שכן שנוסע באופניים בגודל ענקי עם גלגלי עזר..... זה מוזר!!) תנו לו אופניים קטנות... תלמדו אותו.. ואז תקנו גדולות יותר...)
צריך ללמד במשטח יחסית ישר בלי עיקולים עליות ירידות... מגרש גדול כי בהתחלה לומדים ק לנסוע ישר אחרי תקופה מלמדים להסתובב בסיבוב רחב ואח"כ המיומנות שלהם להסתובב במקומות צרים....
אבל לי יש בעיה אחרת אני מאד מאד רוצה שביתי (בת 8) תדע לנסוע באופניים בלי גלגלי עזר ואסור אצלינו....(ביה"ס) מה אתם עושים???לא הספקנו לפני כיתה א'....
נכתב ע"י KR;1374963:סליחה על ההקפצה
האם מניסיונכם ללמד ילד בן כמעט חמש - זה מוקדם מידי?
הוא ילד בגובה ממוצע ומעט למעלה מכך
ויש לו אופניים מידה 16
(יש לי הרגשה שהיה לו קל יותר עם מידה אחת פחות. אבל זה מה שיש לנו).
ניסינו בחופש ולא כ"כ הלך והוא ממש רוצה.
אשמח לעיצות. תודה.
נכתב ע"י מלפפון;1374976:אני לא יודעת איך לא כתבו את זה, אבל מילדות אני יודעת שככה מלמדים:
אומרים לילד שכל כיוון שהוא מרגיש שהאופניים נופלות לשם, שיטה את הכידון לצד השני.
זו תורת שיווי המשקל.
ואגב, אותנו לימדו בגילאי שנתיים עד 4.
נכתב ע"י תמר;1375034:ללמד אותם שאפשר לעצור לא ע"י הבלמים, אלא ע"י רכיבה "הפוך".
לאט לאט כל פעם קצת לרכב אחורה.
אפ עוצרים בירידה בבלמים אפשר להתהפך קדימה. אם עוצרים עם רכיבה אחורה בעליה אפשר להתהפך אחורה.
(הסברתי טוב?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: rhehsuhya, (:keep smiling, נני5 ומשתמש 1 נוסף4 //