דרוש מידע טיפים ללינקדאין

• הוסף לסימניות
היי לכולם
אני בתחילת הדרך שלי בהייטק,
בעקבות האשכולות שעלו בנושא החלטתי לפתוח חשבון לינקדאין.
אשמח מאוד לטיפים ועצות:
מה כדאי לכתוב? איך לנסח נכון? ואיך להפיק את המקסימום מהפלטפורמה הזו?

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
היי לכולם
אני בתחילת הדרך שלי בהייטק,
בעקבות האשכולות שעלו בנושא החלטתי לפתוח חשבון לינקדאין.
אשמח מאוד לטיפים ועצות:
מה כדאי לכתוב? איך לנסח נכון? ואיך להפיק את המקסימום מהפלטפורמה הזו?

תודה רבה מראש!
היי. יש המון סדנאות חינמיות לליקדאין ממליצה לחפש בגוגל.
מהמלצה שלי: כדאי לכתוב על כל דבר שיכול להראות נוכחות מקצועית שלך בכל תחום. (כמובן שאם את מכוונת לתחום מסוים זה צריך להיות בתחןם זה בעיקר).על כל פרויקט שעשית(בין אם בלימודים,עבודה או אישי),מיטאפים או מפגשים בנושא התכנות ומה למדת מהם,וכו.

לנסח נכון אני נעזרתי בתחילה בגיפיטי,קראתי איך אנשים אחרים מנסחים,ולאחר מכן הבנתי את העקרון.
אני ממליצה ממש להתחבר לכמה שיותר אנשים מעולם הייטק לא משנה באיזה תחום הוא. ובעיקר למגייסות ואנשי HR.
ואם כבר אשמח ממש שתכנסו לפרופיל שלי,תציעו הצעות לשיפור ושימו לייק לפוסט שהעלתי ממש היום!!:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה