טיפים לצביעה על קיר

• הוסף לסימניות
אני מתכננת לצייר על קיר באמבטיה עם אקריליק + צבעי טמבור קטלוגיים ומעל זה ספריי לקיבוע. (אין לי ענין שיחזיק הרבה רק לכמה שנים)
יש לי כמה שאלות האם אפשר לצייר על שיש? או שבגרוד אחד הכל יורד?
(צבעי שמן לא אופציה מבחינתי)
באיזה מברשת/ ספוג לצבוע משטחים גדולים?
מה לעשות שיהיה צביעה חלקה?
ואם יש עוד עצות?
כבר ציירתי בעיפרון כעת אני צריכה להתחיל בצביעה.

אם יש פה מישהו שמוכן לתת חו"ד על הציור במייל אשמח גם (סקיצה ממוחשבת + צילום של מה שעל הקיר)
תודה.

• הוסף לסימניות
מברשת טובה ורכה.
בקשר לצביעה על שיש- אין לי נסיון.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
על קיר באמבטיה באקריליק? אולי רק שטח קטן. הקיר צריך לנשום בחדרים עם לחות וצריך סיד ולא צבע פלסטיק.

• הוסף לסימניות
זה קיר ישן שגם ככה מתפורר אני רוצה לעשות את הסטאז שם... סיוד לא בא בחשבון צריך לקלף שם מליון שכבות ישנות בכל גווני הקשת שגם ככה מתפוררות.
זה רק נועד להוסיף טיפה צבע למקום הישן הזה.. מה שאני שואלת זה כדי ללמוד הלאה..

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אקריליק לא יתפס על שיש. תנסי מדבקות קיר מותאמות לאמבטיה בשביל החלק הזה. ואגב, לטמבור יש גם צבעים שמותאמים לחדרי אמבטיה. צבעים חסיני לחות.

• הוסף לסימניות
אם את שמה ג'סו מתחת את יכולה לצייר על כל דבר, עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
מה זה ג'סו? צבע מקשר?

• הוסף לסימניות
ואיפה קונים ומה בערך העלות לכמה כמות?
אין עניין להשקיע אם זה מסובך אני ירד מהשיש יש לי מספיק קירות רק שזה שיש תקוע כזה שבא לצייר עליו.

• הוסף לסימניות
בחנויות של חומרי אומנות, קניתי בעבר ב30 ש"ח, קופסא בגובה וקוטר 10 ס"מ בערך.
ממש לא מסובך, פשוט למרוח על המשטח ולחכות שיתיבש.
בכל מקרה כדאי לקבע עם לכה מלמעלה, כי אם רוצים, אפשר לגרד גם את זה, עם הרבה רצון טוב...
אולי יהיה יותר אסטטי לצייר משהו ולהדפיס על מדבקה, או לגזור טפטים, נגיד בצורת דגים, או משהו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה